Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυάδα με καλοπληρωμένα goal-goal στα προκριματικά του Euro!
| 2019-10-15 13:20:00

Δυάδα με καλοπληρωμένα goal-goal στα προκριματικά του Euro!

Sportdog Team
Δυάδα με καλοπληρωμένα goal-goal στα προκριματικά του Euro!

Συνεχίζουμε και σήμερα με δυάδα από τις εθνικές ομάδες.

Το σημερινό πρόγραμμα ωστόσο είναι αρκετά περίεργο και τα παιχνίδια θέλουν μεγάλη προσοχή, οπότε καλύτερα να ασχοληθείτε περισσότερο στα live. Η στήλη ξεχώρισε μόνο δύο παιχνίδια και αυτά από τον ίδιο όμιλο, τον έκτο. Εκεί λοιπόν, η Ισπανία είναι πρωτοπόρος και αήττητη με 19 βαθμούς, ακολουθεί η Σουηδία με 14, η Ρουμανία με 13, η Νορβηγία με 10, η Μάλτα με τρεις και τα Νησιά Φερόε με μηδέν.

[21.45] Ρουμανία – Νορβηγία

Η Ρουμανία έχοντας πάρει δύο συνεχόμενες, αλλά αναμενόμενες και απαραίτητες, νίκες κόντρα σε Μάλτα και Νησιά Φερόε, έχει αποκτήσει ψυχολογία και ελπίδες για την πρόκριση ως δεύτερη. Έχει θετική παρουσία μέχρι στιγμής στον όμιλο, εντός έδρας έχει δύο νίκες κόντρα σε Μάλτα και Νησιά, αλλά και μία ήττα με 2-1 από την Ισπανία, ματς στο οποίο ωστόσο άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια και έχει δεχθεί όμως γκολ και στα τέσσερα απέναντι στους… σοβαρούς αντιπάλους (πλην Μάλτας και Νησιών δηλαδή). Η Νορβηγία από την πλευρά της προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στην Ισπανία με 1-1 με γκολ στο φινάλε και εάν δεν χάσει ούτε σήμερα, με δεδομένο ότι παίζει μετά με Μάλτα και Νησιά Φερόε, έχει πολλές πιθανότητες για τη δεύτερη θέση. Επίσης έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια, ενώ και αυτή έχει δεχθεί γκολ από όλους τους… σοβαρούς αντιπάλους, πλην Μάλτας και Νησιών. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει κι ένα γκολ θα κάνει το ματς «ροντέο». Σκοράρουν και δέχονται γκολ εύκολα, εξαιρετική η απόδοση στο goal-goal.

[21.45] Σουηδία – Ισπανία

Στις νίκες και στη δεύτερη θέση επέστρεψε η Σουηδία με το άνετο 4-0 στη Μάλτα, ωστόσο σήμερα καλείται να πάρει βαθμό ή βαθμούς, καθώς στις τελευταία δύο αγωνιστικές αντιμετωπίζει τη Ρουμανία εκτός και τα Νησιά Φερόε εντός. Οι Σουηδοί έχουν σκοράρει στα 6/7 παιχνίδια τους και στο μόνο που δεν βρήκαν δίχτυα ήταν σε αυτό με την Ισπανία, όπου έχασαν εύκολα με 3-0. Καλή η ψυχολογία στην ομάδα, θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν βήμα πρόκρισης. Οι Ισπανοί από την πλευρά τους μπορεί να έχουν κλειδώσει την παρουσία τους στα τελικά του Euro, ωστόσο θέλουν να κάνουν το 3/3 μέχρι το τέλος, αν και το 1-1 του Σαββάτου με τη Νορβηγία εκτός τους χάλασε το απόλυτο. Έχουν σκοράρει σε όλα τα τους παιχνίδια, ενώ έχουν δεχθεί γκολ εκτός έδρας στα 3/4 καθώς είδαν ακόμα και τα Νησιά Φερόε να τους βάζουν γκολ. Μόνο η Μάλτα δεν τα κατάφερε, απέναντι σε μία ισπανική άμυνα που έχει σοβαρά προβλήματα. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στο γκολ, καθώς οι Ισπανοί θα βρουν δίχτυα, ωστόσο αυτή τη φορά και οι Σουηδοί θα βρουν απάντηση.

Η δυάδα της Τρίτης:

[21.45] Ρουμανία – Νορβηγία: goal-goal (1.90)
[21.45] Σουηδία – Ισπανία: goal-goal (1.85)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags