Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυάδα σε απόδοση 4.20 – Η… παράδοση στη Ρουμανία και τα γκολ στην Ισπανία!
| 2019-10-16 13:22:00

Δυάδα σε απόδοση 4.20 – Η… παράδοση στη Ρουμανία και τα γκολ στην Ισπανία!

Sportdog Team
Δυάδα σε απόδοση 4.20 – Η… παράδοση στη Ρουμανία και τα γκολ στην Ισπανία!

Φτωχό είναι το σημερινό κουπόνι, καθώς μπορεί οι εθνικές να τέλειωσαν, όμως θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες μέρες για να ξεκινήσουν και πάλι τα περισσότερα εθνικά πρωταθλήματα. 

Βρήκαμε πάντως μία καλή δυάδα, με παιχνίδια από Ρουμανία και Ισπανία.

[22.00] Φουενλαμπράδα – Σαραγόσα

Ξεκινάμε με τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, όπου για την 11η αγωνιστική η έκτη της βαθμολογίας Φουενλαμπράδα υποδέχεται την τρίτη Σαραγόσα με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι μόλις δύο πόντοι. Οι γηπεδούχοι έχουν 17 πόντους και είναι αήττητοι στην έδρα τους με ρεκόρ 2-2-0, έχουν σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας και 3/4 ήταν και goal-goal, ενώ προέρχονται από την ήττα με 2-1 στην έδρα της Μιράντες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν συγκεντρώσει 19 βαθμούς, εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 2-2-0, προέρχονται από το διπλό στη Νουμάνθια με 1-0, ενώ έχουν βρει δίχτυα σε όλες τις εξόδους τους μέχρι τώρα, δύο εκ των οποίων ήταν και goal-goal. Θα αποφύγουμε λοιπόν το σημείο και θα ποντάρουμε στο goal-goal, καθώς η Φουενλαμπράδα είναι δυνατή στην έδρα της, ενώ η Σαραγόσα έχει την ποιότητα για να βρει και πάλι δίχτυα.

 [19.30] Τουρίς Ολτούλ – UTA Αράντ

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας, όπου η πρωτοπόρος Τουρίς Ολτούλ υποδέχεται την τρίτη UTA Αράντ. Οι γηπεδούχοι είναι εντυπωσιακοί στην έδρα τους έχοντας κάνει το 6/6 και μάλιστα σε όλα τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους μέχρι τώρα έχουν πετύχει από δύο γκολ και πάνω. Εκτός έδρας αγνοούν τη νίκη εδώ και τρία ματς και μάλιστα προέρχονται και από ήττα με 1-0, ωστόσο εντός πάντα βρίσκουν απαντήσεις. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους στις τρεις εξόδους τους μέχρι τώρα έχουν δύο νίκες και μία ήττα, έχουν σκοράρει και στα τρία ματς και μάλιστα εννιά γκολ συνολικά, ενώ προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες με 5-2 και 6-0! Το παιχνίδι θα έχει γκολ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και σε αυτά θα ποντάρουμε ψάχνοντας την καλύτερη απόδοση. Γιατί να επιβεβαιωθεί το over 1.5 της Ολτούλ, η οποία θα χρειαστεί πιθανότατα πάνω από ένα γκολ για να πάρει τη νίκη;

Η δυάδα της Τετάρτης:

[22.00] Φουενλαμπράδα – Σαραγόσα: goal-goal (1.90)
[19.30] Τουρίς Ολτούλ – UTA Αράντ: over 1.5 Τουρίς Ολτούλ (2.20)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags