Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντερμπάρα στην Αγγλία: Πρόκληση το… ένα γκολ της Γιουνάιτεντ, δοκιμασία για Λίβερπουλ!
| 2019-10-20 10:54:00

Ντερμπάρα στην Αγγλία: Πρόκληση το… ένα γκολ της Γιουνάιτεντ, δοκιμασία για Λίβερπουλ!

Sportdog Team
Ντερμπάρα στην Αγγλία: Πρόκληση το… ένα γκολ της Γιουνάιτεντ, δοκιμασία για Λίβερπουλ!

Με το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα η Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ με στόχο να γίνει η πρώτη ομάδα φέτος που θα της κόψει βαθμό ή εάν γίνεται και βαθμούς.

Η Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προέρχεται από την ήττα με 1-0 στη Νιουκάστλ, αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, με συνέπεια να έχει πέσει στη 12η θέση και στο -15 από την κορυφή μόλις μετά από οκτώ παιχνίδια. Εντός έδρας η ομάδα του Σόλσκιερ έχει ρεκόρ 2-1-1, έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά της παιχνίδια και παρά τις απουσίες των Πογκμπά και Ντε Χέα, υπάρχει η αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουν και σήμερα.

Η Λίβερπουλ από την πλευρά της είναι μόνη η πρώτη έχοντας κάνει το 8/8 και πλέον έχοντας εκμεταλλευτεί και τις γκέλες της Σίτι, έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από πάρα πολύ νωρίς. Οι «Κόκκινοι« ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, νίκησαν πολύ δύσκολα την προηγούμενη αγωνιστική τη Λέστερ 2-1 με πέναλτι στις καθυστερήσεις, ενώ είχαν προηγηθεί το αγχωτικό 0-1 στη Σέφιλντ από λάθος του τερματοφύλακα και το διπλό με 2-1 στην Τσέλσι, όπου οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι και άξιζαν έστω την ισοπαλία. Βρίσκει δίχτυα πάντως η ομάδα του Κλοπ, έστω και δύσκολα, όμως αμυντικά δεν θυμίζει το περσινό σύνολο. Έχει προβλήματα στα μετόπισθεν και απέναντι σε καλές ομάδες… ζορίζεται, όπως φάνηκε στα ντέρμπι και στην Ευρώπη μέχρι τώρα.

Η Λίβερπουλ θεωρώ πως είναι το φαβορί και λόγω των απουσιών των γηπεδούχων, όμως η απόδοση του διπλού δεν με πείθει. Προτιμώ να ρισκάρω με το goal-goal και το over 0.5 της Γιουνάιτεντ, η οποία ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και φυσικά θέλει όσο τίποτα να κάνει και φέτος… ζημιά στην υποψήφια πρωταθλήτρια. Θα τα καταφέρουν;

[18.30] Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Εκτίμηση: goal-goal (1.75) ή over 0.5 Γιουνάιτεντ (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags