Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση Σούπερ Λιγκ: Η… κόντρα σε ΠΑΟ και Άρη, η ευκαιρία του ΠΑΟΚ και η «μπόμπα» στην ΑΕΚ!
| 2019-10-20 12:16:00

Ανάλυση Σούπερ Λιγκ: Η… κόντρα σε ΠΑΟ και Άρη, η ευκαιρία του ΠΑΟΚ και η «μπόμπα» στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ανάλυση Σούπερ Λιγκ: Η… κόντρα σε ΠΑΟ και Άρη, η ευκαιρία του ΠΑΟΚ και η «μπόμπα» στην ΑΕΚ!

Με πολλά και σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η έβδομη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Έχουμε ντέρμπι στην Ξάνθη, ματσάρες σε Ριζούπολη – Περιστέρι και λογικά ένα… πάρτι στην Τούμπα.

[17.00] Ξάνθη – Άρης

Την τρελή της φετινή πορεία συνέχισε η Ξάνθη κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς έφυγε με το διπλό από την Αθήνα με 1-0 και πλέον έχει 15 βαθμούς με ρεκόρ 5-0-1! Οι Ακρίτες είναι εντυπωσιακοί μέχρι στιγμής, βρίσκουν τρόπο να σκοράρουν ακόμα και όταν βγάζουν λίγες φάσεις και ξέρουν να παίζουν στην κόντρα. Έχουν σκοράρει στα 5/6 παιχνίδια τους και μετρούν συνολικά 10 γκολ, ενώ έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς πλην από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης με τον Μίκαελ Ένινγκ πλέον στον πάγκο θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής εντός με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα διπλό, ωστόσο επίσης έχουν σκοράρει σε 5/6 φετινά τους ματς και έχουν δεχθεί γκολ σε 5/6. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στα γκολ που πληρώνουν πολύ καλά.

Εκτίμηση: goal-goal (2.00)

[16.45] Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης

Ο Πανιώνιος μετά και την ήττα με 4-1 στον ΟΦΗ παρέμεινε τελευταίος και στο -2 λόγω της τιμωρίας με την οποία ξεκίνησε, ωστόσο για όσο δεν ξεφεύγουν οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω του, ακόμα ελπίζει. Θέλει βέβαια και νίκες και μέχρι στιγμής έχει μόλις μία εντός έδρας απέναντι στην ΑΕΛ. Το ματς σήμερα θεωρείται… τελικός, καθώς ο Αστέρας έχει τρεις πόντους κι εάν δεν τον νικήσουν, τότε θα έχουν πρόβλημα. Οι Αρκάδες από την πλευρά τους με μόλις τρεις βαθμούς μέχρι στιγμής έχουν αγχωθεί, ωστόσο κόντρα στον ΠΑΟΚ έδειξαν σημάδια αντίδρασης παρά την ήττα με 2-1. Έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά τους ματς, ενώ μετρούν πέντε σερί goal-goal και Over 2;5.

Εκτίμηση: over 1.5 (1.50)

[18.00] ΠΑΟΚ – Λαμία

Ο ΠΑΟΚ μετά το 2-2 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έφυγε με το διπλό από την Τρίπολη με το 2-1 στον Αστέρα και σήμερα επιστρέφει στην Τούμπα για να πανηγυρίσει επιτέλους μία άνετη νίκη, χωρίς να δεχθεί γκολ. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει δει την άμυνά του να δέχεται γκολ σε όλα τα φετινά ματς και όπως δήλωσε ψάχνει τρόπο να το αντιμετωπίσει. Επιθετικά πάντως ο Δικέφαλος έχει ανεβάσει ταχύτητα, βρίσκει εύκολα πλέον γκολ και μπορεί σήμερα να πανηγυρίσει μία άνετη νίκη με πολλά γκολ. Η Λαμία δεν νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική ούτε τον Παναιτωλικό, έμεινε στο 0-0 αν και καλύτερη και σήμερα… κυνηγάει θαύματα. Θα παίξει αμυντικά, όμως δύσκολα θα αντέξει. Εκτός έδρας έχει δύο ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό με σκορ 2-0. Θα είναι και σήμερα τυχερή να μείνει χαμηλά το σκορ; Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να μη δεχθεί γκολ και να χαρίσει θέαμα.

Εκτίμηση: 1 και over 2.5 (1.70)

[19.30] ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος

Δεύτερες σκέψεις έχουν αρχίσει να κάνουν στην ΑΕΚ μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ και το 0-0 με την ΑΕΛ, σχετικά με τον Νίκο Κωστένογλου. Το σημερινό ματς στη Ριζούπολη (λόγω εργασιών στο ΟΑΚΑ) είναι πολύ σημαντικό για τον Έλληνα κόουτς, ο οποίος καλείται να δώσει απαντήσεις. Δεν υπάρχουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, με την Ένωση να ψάχνει ξανά την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις. Εντός έχει ρεκόρ 1-1-1 και έχει δεχθεί ήδη τέσσερα γκολ. Μόνο με τη Λαμία κράτησε το μηδέν. Ο Βόλος όμως δεν είναι Λαμία, έχει πολύ καλούς παίκτες από τη μεσαία γραμμή και μπροστά και μπορεί να… χτυπήσει στην κόντρα. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες με σκορ 3-1 και 3-2, όμως αξίζει να αναφέρουμε πως έχει σκοράρει στα 5/6 φετινά του παιχνίδια. Πρόκληση το goal-goal και ας νικήσει… διά περιπάτου η ΑΕΚ!

Εκτίμηση: 1 και over 2.5 (1.90)
Fun Bet: goal-goal (2.60)

[20.00] Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Αναστασίου, έχοντας διώξει πλέον το άγχος της απόλυσης μετά τα τελευταία αποτελέσματα, θα βρεθεί αντιμέτωπος σήμερα για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ο Ατρόμητος προέρχεται από το μεγάλο διπλό στο Βόλο με 3-2, ενώ είχε προηγηθεί το 2-0 εντός με τον Παναιτωλικό. Οι Περιστεριώτες έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια, ωστόσο 5/6 ήταν και goal-goal. Ο Παναθηναϊκός αντίθετα δεν έχει εύκολα το γκολ, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη με 1-0 και πλέον υπάρχει έντονος προβληματισμός για τους Δώνης και Νταμπίζα. Εάν δεν έρθει μάλιστα το διπλό, τότε όλα είναι ανοιχτά για τη συνέχεια σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν. Οι Πράσινοι εκτός έχουν ρεκόρ 1-1-1, έχουν σκοράρει στα 2/3 παιχνίδια τους και στην τελευταία τους έξοδο νίκησαν 1-0 τον Πανιώνιο. Υποχρεωμένοι να βρουν γκολ, καθώς ο Ατρόμητος θα μπει φορτσάτος και με στόχο τη νίκη. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στο over 1.5.

Εκτίμηση: over 1.5 (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags