Facebook Pixel Sportdog.gr | Το combo Bet στην Άρσεναλ και το ρίσκο του 2.30!
| 2019-10-21 11:52:00

Το combo Bet στην Άρσεναλ και το ρίσκο του 2.30!

Sportdog Team
Το combo Bet στην Άρσεναλ και το ρίσκο του 2.30!

Με την αναμέτρηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άρσεναλ ολοκληρώνεται στην Αγγλία η ένατη αγωνιστική της Premier League. 

Σούπερ ματσάκια για να περάσουμε ευχάριστα το βράδυ της Δευτέρας και παράλληλα να γεμίσουμε τις τσέπες ενόψει του Champions League.

Η Σέφιλντ βρίσκεται στην 15η θέση με εννέα βαθμούς, εντός έδρας έχει ρεκόρ 1-0-3 και προέρχεται από το 0-0 με τη Γουότφορντ, ματς στο οποίο αισθάνεται ικανοποιημένη που έφυγε με το «Χ». Περιορίστηκε για ακόμα μία αφορά σε παθητικό ρόλο και ανάλογη αμυντική τακτική θα ακολουθήσει και σήμερα. Δεν έχει σκοράρει για δύο σερί αγωνιστικές, ούτε και στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ μετράει τέσσερα σερί under 2.5 και 6/8 συνολικά μέχρι τώρα.

Η Άρσεναλ από την πλευρά της το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει στροφές και σε περίπτωση νίκες απόψε, θα επιστρέψει μετά από καιρό στην πρώτη τριάδα. Εκτός έδρας βέβαια αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα και το 1-0 στη Νιουκάστλ, μακριά από το Λονδίνο τρέχει ρεκόρ 1-2-1, ενώ είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Προέρχεται από το 1-0 με την Μπέρνλι, ενώ είχε προηγηθεί το 1-1 στη Γιουνάιτεντ. Βελτίωσε την αμυντική λειτουργία της ομάδας τελευταία ο Έμερι, ο οποίος δείχνει πλέον να προτιμάει τα κλειστά ματς με λίγα γκολ, από τα… τρελά σκορ των προηγούμενων αγωνιστικών.

Η Άρσεναλ είναι καλύτερη ομάδα, είχε ρυθμό πριν τη διακοπή και εάν  παρουσιαστεί σοβαρή, μπορεί να φύγει με το διπλό. Η Σέφιλντ θα παίξει κλειστά και θα προσπαθήσει να κρατήσει αργό ρυθμό και ίσως αντέξει για μεγάλο διάστημα. Αξίζει το Χ2 με χαμηλό σκορ, αλλά και το ρίσκο στο διπλό.

[22.00] Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ

Εκτίμηση: Χ2 και under 4.5 (1.50)
Fun Bet: 2 και under 4.5 (2.30)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags