Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση Σούπερ Λιγκ: Η δεύτερη καλύτερη έδρα, το combo bet στον ΠΑΟΚ και οι δανεικοί!
| 2019-10-26 11:38:00

Ανάλυση Σούπερ Λιγκ: Η δεύτερη καλύτερη έδρα, το combo bet στον ΠΑΟΚ και οι δανεικοί!

Sportdog Team
Ανάλυση Σούπερ Λιγκ: Η δεύτερη καλύτερη έδρα, το combo bet στον ΠΑΟΚ και οι δανεικοί!

Με δύο αναμετρήσεις ξεκινάει σήμερα η όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Είναι δύο πολύ καλά ματς, που δίνουν ωραίες αποδόσεις.

[17.15] ΟΦΗ – Ξάνθη

Να κάνει το 4/4 στην έδρα του θέλει ο ΟΦΗ, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει τρεις νίκες στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι σε Παναιτωλικό, Αστέρα και Πανιώνιο με σκορ 3-1, 3-1 και 4-1 αντίστοιχα. Οι Κρητικοί προέρχονται από την ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό με 2-1, ματς στο οποίο κέρδισαν πάντως το χειροκρότημα βάσει της εμφάνισής τους. Έχουν σκοράρει στα 7/8 φετινά τους παιχνίδια, ωστόσο έχουν δεχθεί γκολ σε όλα! Η Ξάνθη από την πλευρά της επίσης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και είναι στην τρίτη θέση με 15 βαθμούς, δύο περισσότερους από τους Κρητικούς και ρεκόρ 5-0-2. Προέρχονται ωστόσο από την ήττα με 1-0 εντός από τον Άρη και σήμερα καλούνται να δώσουν… απαντήσεις και να δείξουν αν αξίζουν να βρίσκονται τόσο ψηλά. Εκτός έδρας έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία, έχουν σκοράρει στα 6/8 φετινά τους παιχνίδια και έχουν δεχθεί γκολ στα 7/8. Πρόκειται για ένα πραγματικό ντέρμπι, το οποίο θα έχει και γκολ. Ο ΟΦΗ έχει την έδρα και βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Δεν γίνεται να πάμε κόντρα…

Εκτίμηση: 1Χ και over 1.5 (1.60)

[19.30] ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα ο Βόλος φαίνεται να μην… πατάει καλά, καθώς μετράει τρεις σερί ήττες δύο εκτός σε Ξάνθη και ΑΕΚ και μία εντός από τον Ατρόμητο. Όλα τα ματς ήταν goal-goal και over 3.5, ενώ στο τελευταίο που έχασε από την Ένωση στη Ριζούπολη, αν και προηγήθηκε βρέθηκε να χάνει 3-1, μείωσε σε 3-2 και στο τέλος πίεση για την ισοπαλία. Έχει εύκολα το γκολ, όμως αμυντικά υπάρχουν προβλήματα, ενώ για το σημερινό ματς έγινε μεγάλη συζήτηση για το εάν θα παίξουν οι έξι δανεικοί του ΠΑΟΚ, Που τελικά θα δουν το ματς από την εξέδρα. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δείχνει σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, παραμένει φυσικά αήττητος ενώ προέρχεται από το 3-0 με τη Λαμία, το μοναδικό φετινό ματς που δεν δέχθηκε γκολ! Οι Θεσσαλονικείς ρολάρουν επιθετικά και βρίσκουν πλέον άνετα γκολ, ωστόσο αμυντικά ακόμα δεν έχουν λύσει όλα τα προβλήματά τους, με συνέπεια όλα τα φετινά τους ματς είναι Over 2.5 και 6/7 goal-goal. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το διπλό… εντός έδρας (θα έχει πάνω από 4.000 οπαδούς του) και στο ματς θα υπάρξουν γκολ, καθώς ο Βόλος δεν είναι ομάδα που παίζει κλειστά.

Εκτίμηση: 2 και over 2.5 (1.65)
Fun Bet: over 0.5 ημιχρόνου ΠΑΟΚ (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags