Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση Premier: Η σούπερ απόδοση στο Λίβερπουλ – Τότεναμ, κόντρα σε Γιουνάιτεντ και ο άσος της ημέρας!
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-27 17:41:00

Ανάλυση Premier: Η σούπερ απόδοση στο Λίβερπουλ – Τότεναμ, κόντρα σε Γιουνάιτεντ και ο άσος της ημέρας!

Sportdog Team
Ανάλυση Premier: Η σούπερ απόδοση στο Λίβερπουλ – Τότεναμ, κόντρα σε Γιουνάιτεντ και ο άσος της ημέρας!

Με πολύ σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 10η αγωνιστική της Premier League.

Φυσικά, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ.

[18.30] Λίβερπουλ – Τότεναμ

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο Νησί υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα η Λίβερουλ, καθώς έμεινε στο 1-1 στο Μάντσεστερ απέναντι στη Γιουνάιτεντ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως πάλι δεν έχασε και σκόραρα για ένατο σερί ματς στην Premier, ενώ επτά εξ αυτών είναι και goal-goal. Προέρχεται από μεγάλη νίκη με 4-1 στο Champions League απέναντι στη Γκενκ, ενώ στις επιτυχίες επέστρεψε μεσοβδόμαδα και η Τότεναμ που…σκόρπισε 5-0 τον Ερυθρό Αστέρα. Στο πρωτάθλημα πάντως τα «σπιρούνια» δεν πατάνε καλά τελευταία, έμειναν στο 1-1 εντός με τη Γουότφορντ την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ εκτός έχουν δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Στα ντέρμπι πάντως παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί και βρίσκουν γκολ, κάτι που μπορούν να κάνουν και σήμερα απέναντι σε μία άμυνα που έχει προβλήματα φέτος. Αποφεύγουμε λοιπόν το σημείο γιατί η Λίβερπουλ δεν… πατάει καλά τελευταία και η πληγωμένη Τότεναμ τρομάζει. Ποντάρουμε στα γκολ!

Εκτίμηση: goal-goal (1.60) ή goal-goal και over 2.5 (1.85)

[18.30] Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα «καναρίνια» μπορεί να στάθηκαν καλά στην έδρα της Μπόρνμουθ και να έφυγαν με το 0-0, ωστόσο ο βαθμός αυτός δεν τους φτάνει και παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εντός έδρας πάντως είναι δυνατοί με ρεκόρ 2-0-2 και σήμερα πρέπει να ψάξουν βαθμό ή βαθμούς, καθώς αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της μετά το 1-1 με τη Λίβερπουλ, μεσοβδόμαδα νίκησε 1-0 την Παρτιζάν για το Europa League και πλέον έχει καλή ψυχολογία. Θέλει επιτέλους να πανηγυρίσει μία νίκη εκτός έδρας (0-2-2) και να ξεκολλήσει από τη 14η θέση, ωστόσο ακόμα δεν πείθει.  Έχει δεχθεί γκολ φέτος και στις τέσσερις εξόδους και παρότι έχει βελτιωθεί επιθετικά, αμυντικά υπάρχουν ακόμα προβλήματα. Πεισμωμένη η Νόριτς, αποφασισμένη η Γιουνάιτεντ. Κανέναν δεν βολεύει η λευκή ισοπαλία.

Εκτίμηση: goal-goal (1.70)

[18.30] Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας

Μία απίστευτη νίκη με ανατροπή μετά το 80’ και σκορ 3-2 με γκολ του νεαρού Πέπε στο 81’ και στο 93’ πανηγύρισε την Πέμπτη το βράδυ η Άρσεναλ κόντρα στην Γκιμαράες για το Europa League. Ο Έμερι έβαλε… τα δεύτερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς μετά την ήττα της Δευτέρας στη Σέφιλντ με 1-0, ψάχνουν σήμερα μόνο τη νίκη. Εντός έδρας έχουν ρεκόρ 3-1-0 κι έχουν κολλήσει μόνο στο 2-2 με την Τότεναμ. Η Κρίσταλ Πάλας από την πλευρά της έχει ξεκινήσει πολύ καλά και βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα, εκτός έχει 2-0-2, ενώ προέρχεται από την ήττα με 0-2 από τη Σίτι. Είναι καλή ομάδα, όχι όμως τόσο για να κοιτάξει στα μάτια την Άρσεναλ. Θέλουν το ματς οι «κανονιέρηδες» και για αυτό ξεκούρασε όλη την ομάδα ο προπονητής στην Ευρώπη.

Εκτίμηση: 1 (1.50)

Πηγή: Onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags