Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μοναδικό ποντάρισμα που αξίζει στον ΠΑΟ και ένα «ειδικό» στοίχημα!
| 2019-10-29 10:01:00

Το μοναδικό ποντάρισμα που αξίζει στον ΠΑΟ και ένα «ειδικό» στοίχημα!

Sportdog Team
Το μοναδικό ποντάρισμα που αξίζει στον ΠΑΟ και ένα «ειδικό» στοίχημα!

Με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ξεκινάει η… διαβολοεβδομάδα της Euroleague για τον Παναθηναϊκό, καθώς σήμερα στις 19.00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την φορμαρισμένη Χίμκι.

Οι Ρώσοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έχουν τρεις νίκες και μία ήττα μέχρι στιγμής, έχοντας νικήσει εντός τη Μακάμπι με 89-83 και τη Μπασκόνια 79-76 και εκτός της Μπάγερν με 74-87. Η μοναδική τους ήττα είναι στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 99-86, σε ένα ματς που πραγματικά δεν πήγε τίποτα καλά. Η Χίμκι σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος δείχνει πως δεν στηρίζεται αποκλειστικά στον Σβεντ, έχει κι άλλους παίκτες πρωταγωνιστές, όπως για παράδειγμα τον Τίμα που… δεν έκανε για τον Ολυμπιακό πέρυσι. Βέβαια, το παιχνίδι της και πάλι βασισμένο στα τρίποντα, για αυτό και έχει μέχρι τώρα υψηλά σκορ. Αρκετές οι απουσίες πάντως για την ομάδα του Κουρτινάιτις, καθώς από την αρχή της σεζόν δεν έχει παίξει καθόλου ο Τιμοφέι Μοζγκόβ, όπως και ο Κρέμερ με τον Ζούμπκοβ, ενώ αμφίβολος είναι ο γκαρντ Στεφάν Γιόβιτς.

O Παναθηναϊκός από την πλευρά του ταξίδεψε στην… εχθρική βάσει της προϊστορίας του Ρωσία, με καλή ψυχολογία και χωρίς άγχος. Προέρχεται από το, πολύ σημαντικό για βαθμολογικούς αλλά κυρίως ψυχολογικούς λόγους, διπλό στη Ζενίτ με 79-89 ματς που ηρέμησε το κλίμα και έδιωξε έστω και προσωρινά την γκρίνια μετά τις ήττες από Βιλερμπάν και Αρμάνι στο τελευταίο σουτ. Οι Πράσινοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης, αν και εμφάνισαν πάλι χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Πρέπει να ανέβει ο Παπαγιάννης, ο οποίος στο προηγούμενο ματς ήταν κάκιστος, έμεινε στον πάγκο και είδε τον Βουγιούκα να τον αντικαθιστά επάξια, αλλά και τον Ουάιλι να κάνει πολύ καλό ματς. Ο Καλάθης προφανώς και θα ηγηθεί και της σημερινής προσπάθειας του Τριφυλλιού, ενώ εάν θέλει ο Πεδουλάκης να ελπίζει σε κάτι απόψε, θα πρέπει να βρει τρόπο να εκμεταλλευτεί και πάλι την παρουσία των Φριντέτ και Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας άσος άλλωστε στο ματς με τη Ζενίτ έδειξε σιγά – σιγά να συνέρχεται, πέτυχε εννιά πόντους, έπαιξε καλές άμυνες και στο τέλος πήρε κάποια καθοριστικά ριμπάουντ. Έχει ψυχολογία και θα πάρει το… παραπάνω σουτ σήμερα, ενώ οφείλει να βοηθήσει και στο τρίποντο. Μόνο έτσι θα έχει ελπίδες ο Παναθηναϊκός.

Η Χίμκι κυκλοφορεί σε χαμηλές αποδόσεις και δεν αξίζει ο άσος του 1.50, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν πείθει για να πάμε κόντρα και στο διπλό του 3.10! Θα ποντάρουμε στους πόντους και στο Over 158.5 που μπορεί να επιβεβαιωθεί εύκολα, αλλά και σε μία καλή εμφάνιση του Παπαπέτρου ο οποίος μπορεί να βρει και πάλι πάνω από έξι πόντους.

[19.00] Χίμκι – Παναθηναϊκός

Εκτίμηση: Over 158.5 πόντοι (1.50)

Fun Bet: over 6.5 πόντοι Παπαπέτρου (1.90)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags