Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλα ντέρμπι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας – Πολλά γκολ και… εκδίκηση στο 2.00!
| 2019-10-30 16:52:00

Μεγάλα ντέρμπι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας – Πολλά γκολ και… εκδίκηση στο 2.00!

Sportdog Team
Μεγάλα ντέρμπι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας – Πολλά γκολ και… εκδίκηση στο 2.00!

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα στην Αγγλία, καθώς διεξάγονται οι νοκ-άουτ αγώνας για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, η πρόκριση στον επόμενο γύρο κρίνεται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και δύο ντέρμπι, το Λίβεπρουλ – Άρσεναλ και το Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

[21.30] Λίβερπουλ – Άρσεναλ

Από μία τεράστια νίκη με ανατροπή κόντρα στην Τότεναμ με 2-1 προέρχεται η Λίβερπουλ, η οποία συνεχίζει να είναι πρώτη και αήττητη στην Premier League. Οι «κόκκινοι» δείχνουν ασταμάτητοι, παρότι είναι σε χειρότερη κατάσταση από πέρυσι. Υποχρεωμένος ο Γιούργκεν Κλοπ να κάνει αλλαγές σήμερα, αφού δεν… καίγεται ιδιαίτερα για τη διοργάνωση, ενώ υπάρχει κούραση και μικροτραυματισμοί όπως αυτούς που αντιμετωπίζουν οι Σαλάχ και Φαν Ντάικ. Η Άρσεναλ από την πλευρά της κατάφερε να μη νικήσει ούτε την Κρίσταλ Πάλας, καθώς το 2-0 έγινε στο 2-2 την Κυριακή και ακολούθησαν αποδοκιμασίες, γιούχες και εντάσεις μεταξύ παικτών – προπονητή και εξέδρας. Δεν είναι καλό το κλίμα για τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος θέλει το αποψινό παιχνίδι για να «γλυκάνει» τον κόσμο. Θα γίνουν επίσης αλλαγές, όχι όμως σε μεγάλο βαθμό. Η Λίβερπουλ έχουν την ψυχολογία και την παράδοση, όμως η Άρσεναλ έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ.

Εκτίμηση: over 2.5 (1.55)

[22.05] Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Τσέλσι παρά το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν έχει βρει πλέον τα πατήματά της, είναι στην πρώτη τετράδα και μετράει τέσσερις σερί νίκες, με τελευταία το 4-2 στην Μπέρνλι με εξαιρετική εμφάνιση. Οι Λονδρέζει θα κάνουν κάποιες αλλαγές, όμως θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση όπου πέρυσι έφτασαν μέχρι τον τελικό, ενώ θέλουν να «εκδικηθούν» και τη Γιουνάιτεντ για το 4-0 της πρεμιέρας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» από την πλευρά τους δεν είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο η νίκη της Κυριακής στη Νόριτς με 3-1 μετά από τέσσερα σερί στραβοπατήματα, έδιωξε το άγχος από την ομάδα και τον Σόλσκιερ. Υποχρεωμένος ο Νορβηγός κόουτς να ξεκουράσει παίκτες λόγω κούρασης και τραυματισμών, δεν υπάρχει όμως τόσο ταλέντο στο ρόστερ. Ανώτερη, με κίνητρο και πιο φορμαρισμένη η Τσέλσι, αξίζει ο άσος στις αποδόσεις που κυκλοφορεί.

Εκτίμηση: 1 (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags