Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψάχνοντας ένα μόνο τρίποντο στον Παναθηναϊκό για να πληρωθούμε!
| 2019-10-31 17:59:00

Ψάχνοντας ένα μόνο τρίποντο στον Παναθηναϊκό για να πληρωθούμε!

Sportdog Team
Ψάχνοντας ένα μόνο τρίποντο στον Παναθηναϊκό για να πληρωθούμε!

Με μία πολύ σημαντική και δύσκολη αναμέτρηση συνεχίζεται η πορεία του Παναθηναϊκού στη φετινή Euroleague, καθώς ολοκληρώνει τη «διαβολοεβδομάδα» του με την Εφές στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική.

Οι Πράσινοι με ρεκόρ 2-3 και 1-1 εντός, προέρχονται από τη βαριά ήττα με 103-86 από τη Χίμκι, ματς στο οποίο ήταν αρκετά καλοί για περίπου 28 λεπτά. Από εκεί και πέρα τα έκαναν μαντάρα, δεν κατάφεραν να παίξουν άμυνα και χάνοντας την συγκέντρωσή τους , έχασα και τη διαφορά του σκορ. Οι Ρώσοι σκόραραν όπως ήθελαν και ο Παναθηναϊκός μη μπορώντας να βρει σκορ από μακρινά σουτ, έχασε με κάτω τα χέρια. Τεράστιο το πρόβλημα στην άμυνα και στα ριμπάουντ, ωστόσο για περίπου 30 λεπτά έδειξε βελτίωση στην επίθεση. Φριντέτ και Καλάθης αρχίζουν να βρίσκονται και στο ΟΑΚΑ θα βοηθήσουν παραπάνω και παίκτες όπως οι Ουάλι, Παπαγιάνης, Παπαπέτρου και Τόμας.

Η Εφές με ρεκόρ 4-1 συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, αν και η εικόνα της μέχρι τώρα δεν θυμίζει την περσινή ομάδα. Από ματς σε ματς βέβαια βελτιώνεται, μετράει τέσσερις νίκες μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μπαρτσελόνα, ενώ την Τρίτη νίκησε 85-70 τον Ερυθρό Αστέρα φορτσάροντας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Φέτος πάντως παίζει πιο σκληρή άμυνα και θα προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλά το σκορ και στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι τυχαίο πως στα 4/5 φετινά τους οι Τούρκοι έχουν κρατήσει τους αντίπαλούς τους κάτω από τους 80 πόντους.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο, καθώς και οι δύο ομάδες δείχνουν να… ανεβαίνουν, ενώ περιμένουμε να δούμε αν το ΟΑΚΑ θα παίξει και φέτος ρόλο στην πορεία του Παναθηναϊκού. Μέχρι τώρα εντός έδρας έχει νικήσει τον Αστέρα και έχει χάσει στον πόντο από την Αρμάνι. Θα αποφύγουμε πάντως το σημείο και θα ποντάρουμε στο under 170.5 πόντων που βρίσκεται πολύ ψηλά, ενώ θα «κυνηγήσουμε» για τρίτο σερί παιχνίδι τον Παπαπέτρου. Ο Έλληνας άσος ήταν πολύ καλός και στη Χίμκι με εννιά πόντους και έχοντας αποκτήσει ψυχολογία, θα δοκιμάσει το χέρι του απόψε. Γιατί να μην πετύχει έστω ένα τρίποντο;

[21.00] Παναθηναϊκός – Εφές

Εκτίμηση: under 170.5 (1.50) ή over 0.5 τρίποντα Παπαπέτρου (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags