Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ δυάδα για τη Δευτέρα με Δανία και Β’ Γαλλίας – Combo Bet που δίνει απόδοση 2.65!
| 2019-11-04 12:37:00

Σούπερ δυάδα για τη Δευτέρα με Δανία και Β’ Γαλλίας – Combo Bet που δίνει απόδοση 2.65!

Sportdog Team
Σούπερ δυάδα για τη Δευτέρα με Δανία και Β’ Γαλλίας – Combo Bet που δίνει απόδοση 2.65!

Μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με πάρα πολλά παιχνίδια, ξεκινάμε τη νέα ευρωπαϊκή εβδομάδα κάπως πιο χαλαρά.

Δευτέρα σήμερα με λίγα ματς, ωστόσο υπάρχουν ευκαιρίες για να πάμε στο ταμείο. Ξεχωρίσαμε μία καλή δυάδα με αποδόσεις που αξίζουν!

[20.00] Σίλκεμποργκ – Μπρόντμπι

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα Δανίας όπου η τελευταία μετά από 14 παιχνίδια της βαθμολογίας Σίλκεμποργκ υποδέχεται την Μπρόντμπι που είναι τέταρτη και ήδη στο -13 από την πρωτοπόρο Μίντλαντ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προέρχεται από ένα διπλό εκτός έδρας με 4-3 και μία ισοπαλία εντός έδρας με 1-1, ωστόσο αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός που πήραν μπροστά στο κοινό τους, καθώς τρέχουν ρεκόρ 0-1-4. Δείχνουν σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα, όμως δεν πείθουν ακόμα, καθώς μπορεί να βρίσκουν γκολ εύκολα, όμως αμυντικά έχουν τεράστια προβλήματα. Μετρούν πέντε συνεχόμενα goal-goal και έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια. Ανάλογες επιδόσεις έχει όμως και η Μπρόντμπι, η οποία προέρχεται από τρεις μεγάλες νίκες με σκορ 3-1, 3-0 και 5-2, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-1-3 και μετράει πέντε goal-goal στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Επίσης σκοράρει πολύ άνετα και έχει ποιότητα στο ρόστερ για να πάρει σήμερα το διπλό, ενώ ψάχνει… απαντήσεις μετά τον αποκλεισμό σοκ στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα από την Σοντερίσκε δεχόμενη γκολ στο 84′. Αξίζει το ρίσκο να συνδυάσουμε το διπλό και με γκολ.

[21.45] Χάβρη – Νανσί

Με την αναμέτρηση της έβδομης πλέον στην βαθμολογία Χάρβης κόντρα στη Νανσί ολοκληρώνεται σήμερα η 13η αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας, με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά. Οι γηπεδούχοι αν και ξεκίνησαν εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, πλέον παρουσιάζουν τεράστιο πρόβλημα στο γκολ, αγνοούν τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, ενώ προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για νέες γκέλες, καθώς η πεντάδα σιγά – σιγά απομακρύνεται. Η Νανσί που εκτός έδρας έχει ρεκόρ 0-4-1, που επίσης μετράει δύο σερί ισοπαλίες με 0-0, είναι αήττητη εδώ και αγωνιστικές στις οποίες έχει πέντε ισοπαλίες και δύο νίκες. Η Χάβρη προφανώς και δεν πατάει καλά, όμως υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και εάν βρει ένα γκολ, θα είναι πιο κοντά στο τρίποντο από τους φιλοξενούμενους που θα παίξουν κλειστά και θα ψάξουν την κόντρα.

H δυάδα της Δευτέρας:

[20.00] Σίλκεμποργκ – Μπρόντμπι: 2 (1.70)
ή Fun Bet: goal-goal και 2 (2.65)

[21.45] Χάβρη – Νανσί: 1Χ και Under 3.5 (1.60)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags