Facebook Pixel Sportdog.gr | H μοναδική επιλογή για τον… τρελό Ολυμπιακό και το fun bet με Σπανούλη!
| 2019-11-07 18:30:00

H μοναδική επιλογή για τον… τρελό Ολυμπιακό και το fun bet με Σπανούλη!

Sportdog Team
H μοναδική επιλογή για τον… τρελό Ολυμπιακό και το fun bet με Σπανούλη!

Επιστροφή στη… δράση για την Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται σήμερα την Εφές στα πλαίσια της έβδομης αγωνιστικής. 

Αν και είναι νωρίς, το ματς θεωρείται πολύ σημαντικό για το μέλλον των Πειραιωτών στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκινήσει καλά στην φετινή Euroleague και φαίνεται πως… πληρώνει τις μεταγραφές του καλοκαιριού, αλλά και τη μη συμμετοχή στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς οι νέοι παίκτες είναι φανερό πως ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί. Η ομάδα του Κεστούτις Κεζμούρα έχει ρεκόρ 2-4 και 1-2 στο ΣΕΦ, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα μετά την τεράστια νίκη στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ, γνώρισε βαριά ήττα εντός από τη Μακάμπι με 65-90! Μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες παρουσιάζουν τρομερά προβλήματα στην άμυνα, ενώ στην επίθεση στηρίζονται αποκλειστικά στο ταλέντο και στις εμπνεύσεις των Σπανούλη, Πάντερ και Πολ. Λογικά να μην υπάρχει ακόμα σταθερότητα στην απόδοσή τους.

Η Εφές προέρχεται από την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 86-70, ματς στο οποίο έβαλε τέλος στο σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών. Ο Εργίν Αταμάν ήταν έξαλλος με τους παίκτες του κι έκραξε δημόσια κάποιους εξ αυτών, ενώ σημείωσε πως ο Μίσιτς δεν ήταν επαγγελματίας. Προφανώς κι όλα αυτά τα έκανε για να τους «ξυπνήσει» ενόψει ΣΕΦ, μία έδρα όπου έχει αρνητική παράδοση και συνήθως χάνει, ακόμα κα όταν έχει καλύτερη ομάδα και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση όπως σήμερα. Οι Τούρκοι έχουν ρεκόρ 2-4 και δικαίως βρίσκονται στην πρώτη τετράδα, ενώ ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια πηγαίνουν στο ΣΕΦ ως φαβορί.

Ο Ολυμπιακός λόγω έδρας και παράδοσης δεν θα πέσει… αμαχητί, ωστόσο εάν η Εφές παρουσιαστεί στο 80%, λογικά θα φύγει με το διπλό. Δεν αξίζει όμως να διαλέξουμε κάποιο σημείο σε αυτό το παιχνίδι και θα ποντάρουμε στους πόντους. Εκτός από τους Πάντερ και Πολ περιμένω και τον Σπανούλη να μπει σήμερα στην εξίσωση, καθώς ο αρχηγός των Πειραιωτών κάθε χρόνο… κάνει πάρτι κόντρα στον Αταμάμ.

[21.00] Ολυμπιακός – Εφές

Εκτίμηση: over 152.5 (1.55)

Fun bet: Over 10.5 Σπανούλης (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags