Facebook Pixel Sportdog.gr | Απαντάει η Σεντ Ετιέν! Σούπερ δυάδα μαζί με Γιουνάιτεντ σε απόδοση 4.00!
| 2019-11-07 20:50:00

Απαντάει η Σεντ Ετιέν! Σούπερ δυάδα μαζί με Γιουνάιτεντ σε απόδοση 4.00!

Sportdog Team
Απαντάει η Σεντ Ετιέν! Σούπερ δυάδα μαζί με Γιουνάιτεντ σε απόδοση 4.00!

Απαντήσεις θα δοθούν σήμερα στο Γιουρόπα Λιγκ μέσα από μία δυάδα που μας πηγαίνει από την Αγγλία και την Ουκρανία στον στόχο μας που είναι το ταμείο.

[22:00] Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρτιζάν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε από την Μπόρνμουθ και έτσι διεκόπη απότομα το αήττητο σερί των 4 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις πριν από δύο εβδομάδες πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο διπλό στο Βελιγράδι, με το οποίο έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Μάλιστα, αν νικήσει πάλι την Παρτιζάν, εξασφαλίζει την παρουσία της στους 32. Η Παρτιζάν επέστρεψε στις επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά δεν μπορεί να σκέφτεται το πρωτάθλημα, καθώς μετρά 3 ήττες στα 5 τελευταία της εγχώρια ματς. Το κλίμα είναι «βαρύ», αν και στον όμιλο βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης.

[22:00] Ολεξάντρια – Σεντ Ετιέν

Η Ολεξάντρια μετά την ισοπαλία στη Γαλλία, πήρε ισοπαλία από τη Σαχτάρ εκτός έδρας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του εγχώριου κυπέλλου. Κάνει τη μία έκπληξη μετά την άλλη και δείχνει ότι ήρθε για να μείνει. Η Σεντ Ετιέν τα πάει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα. την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε την Μονακό με 1-0 και σήμερα μοιάζει έτοιμη να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς είναι τελευταία με δύο ισοπαλίες. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για τους «Στεφανουά» αν θέλουν να προχωρήσουν.

Δυάδα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρτιζάν: 2-3 γκολ (2.00)

Ολεξάντρια – Σεντ Ετιέν: 2 (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags