Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα γκολ για την παραμονή στον Βόλο, οι… φωνές του Μπέου και ο ΠΑΟΚ σε απόδοση 3.20!
| 2019-11-09 09:50:00

Τα γκολ για την παραμονή στον Βόλο, οι… φωνές του Μπέου και ο ΠΑΟΚ σε απόδοση 3.20!

Sportdog Team
Τα γκολ για την παραμονή στον Βόλο, οι… φωνές του Μπέου και ο ΠΑΟΚ σε απόδοση 3.20!

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Φυσικά, ξεχωρίζει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, ωστόσο μεγάλη… μάχη θα γίνει και στο Βόλο όπου ο ΝΠΣ υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε ένα άτυπο ντέρμπι παραμονής.

[17.15] Βόλος – Παναιτωλικός

Ούτε στη Λαμία κατάφερε να σηκώσει κεφάλι ο Βόλος (1-0), ο οποίος πλέον μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες και σύμφωνα με ρεπορτάζ, εάν δεν νικήσει ούτε σήμερα, τότε ο Χουάν Φαράντο πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο. Για το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής πάντως οι Βολιώτες έχουν σοβαρά και ίσως δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία (δεν τους δόθηκε πέναλτι με var σε τράβηγμα) και ο Αχιλλέας Μπέας ξεσπάθωσε κάνοντας λόγο για δόλο! Στα καθαρά αγωνιστικά πάντως, εντός έδρας παρουσιάζονται καλύτεροι με ρεκόρ 2-0-2, ενώ έχουν βρει δίχτυα στα 3/4 παιχνίδια τους. Την ίδια στιγμή βέβαια, δέχονται γκολ εδώ και έξι σερί αγώνες! Στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός παρά την έλευση του Μάκη Χάβου ακόμα παραμένει χωρίς νίκη, έχεις μόλις τρεις βαθμούς και είναι στο -6 από το σημερινό του αντίπαλο. Την προηγούμενη εβδομάδα έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα, ματς στο οποίο άξιζε κάτι παραπάνω, όμως και πάλι δεν κράτησε το μηδέν. Φέτος έχει δεχθεί γκολ στα 8/9 παιχνίδια του! Περιμένω μεγάλη μάχη και για αυτό θα αποφύγω το σημείο. Δεν πιστεύω ότι θα μείνω για τρίτο σερί ματς άκαπνος ο Βόλος, υποχρεωμένοι να αντιδράσουν οι Αγρινιώτες.

Εκτίμηση: goal-goal (2.00)

[19.30] ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Ο τέταρτος της βαθμολογίας ΟΦΗ με 16 βαθμούς, υποδέχεται τον δεύτερο ΠΑΟΚ με 21 σε ένα παιχνίδι που θα δείξει πολλά και για τις δύο ομάδες ενόψει της συνέχειας. Οι Κρητικοί έχουν κάνει φοβερό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και εντός έδρας έχουν το απόλυτο με 4/4, παίζοντας ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο (τρία goal-goal και over 2.5 και ένα 2-0), ωστόσο από… σφαλιάρα. Την προηγούμενη Κυριακή ηττήθηκαν 3-2 στη Λάρισα, ματς στο οποίο προηγήθηκαν 1-2! Μεγάλη απώλεια ο Μεγιάδο, κατάμεστο θα είναι το «Γεντί Κουλέ». Ο Δικέφαλος από την πλευρά του προέρχεται από άλλο ένα ισόπαλο ντέρμπι, καθώς το βράδυ της Κυριακής σε ένα ματς θρίλερ πήρε την ισοπαλία στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό (2-2) με εύστοχο πέναλτι του Βιεϊρίνια στις καθυστερήσεις. Επέστρεψαν τα σημαντικά αμυντικά προβλήματα για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι προσπαθούν να βάλουν περισσότερα γκολ από όσα θα δεχθούν (7/9 ματς ήταν goal-goal). Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή και κυρίως να φτιάξει το κλίμα, ωστόσο ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να βρουν γκολ. Πρώτη μας επιλογή το goal-goal, αξίζει το ρίσκο και με το διπλό των Θεσσαλονικιών.

Εκτίμηση: goal-goal (1.70)
Fun Bet: goal-goal και 2 (3.20)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags