Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση Premier League: Το σημείο έκπληξη στο Λίβερπουλ – Σίτι και η… ώρα της Γιουνάιτεντ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-10 10:15:00

Ανάλυση Premier League: Το σημείο έκπληξη στο Λίβερπουλ – Σίτι και η… ώρα της Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
Ανάλυση Premier League: Το σημείο έκπληξη στο Λίβερπουλ – Σίτι και η… ώρα της Γιουνάιτεντ!

Το ντέρμπι της χρονιάς στο Νησί.

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Premier League, ωστόσο φυσικά ξεχωρίζει από το πρόγραμμα το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Σίτι.

[16.00] Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον

Την ήττα-σοκ με 1-0 γνώρισε τη Γιουνάιτεντ την προηγούμενη εβδομάδα στο Μπόρνμουθ με 1-0, ωστόσο μεσοβδόμαδα για το Europa League νίκησε άνετα 3-0 την Παρτιζάν και έφτιαξε το κλίμα. Ωστόσο πλέον έχει… βαλτώσει στη μέση της βαθμολογίας και έχει ανάγκη από τρίποντα, εντός έδρας έχει ρεκόρ 2-1-1, ενώ προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στο «Ολντ Τράφορντ» με 1-1 κόντρα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Η Μπράιτον μπορεί να έχει δύο βαθμούς παραπάνω από τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο αποτελεί τον ιδανικό αντίπαλο, γιατί εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Έχει ρεκόρ 1-1-3 και έχει χάσει στις 3/4 τελευταίες εξόδους της, ματς στα οποία έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Προέρχεται βέβαια από δύο σερί ήττες και έτσι δεν έχει ιδιαίτερο άγχος για σήμερα. Στηρίζουμε την έδρα!

Εκτίμηση: 1 (1.65)

[16.00] Γουλβς – Άστον Βίλα

Μπορεί εντός έδρας να έχει ρεκόρ 1-3-1, ωστόσο η Γουλβς το τελευταίο διάστημα πατάει καλά, δεν έχει χάσει εδώ και έξι αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από τρία συνεχόμενα 1-1. Τα δύο τελευταία μάλιστα ήταν εκτός έδρας και απέναντι στις Νιουκάστλ και Άρσεναλ. Καλή η ψυχολογία στην ομάδα, θέλουν όμως πάρα πολύ και το πρώτο εντός έδρας τρίποντο. Η Βίλα δεν έχει ξεκινήσει καλά, είναι μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και εκτός έδρας είναι κάκιστη με ρεκόρ 1-0-4! Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Λίβερπουλ και Σίτι και σήμερα θα παίξει με στόχο Το μηδέν στην άμυνα. Έχει το μομέντουμ η Γουλβς και μπορεί επιτέλους να πάρει τη νίκη. Το σκορ πάντως δεν θα ξεφύγει.
 

Εκτίμηση: 1Χ και Under 3.5 (1.75)
 

[18.30] Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Την ευκαιρία να πάρει τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου μόλις από την 12η αγωνιστική έχει η πρωτοπόρος και αήττητη Λίβερπουλ, η οποία ήδη βρίσκεται στο +6 από τη σημερινή της αντίπαλο. Οι «Κόκκινοι» μπορεί να μην παίζουν στα… κόκκινα όπως πέρυσι και το σημαντικότερο να παρουσιάζουν πολλά προβλήματα στην άμυνα, ωστόσο έχουν ταλέντο στην επίθεση και «καθαρίζουν» τα ματς. Εντός έδρας έχουν κάνει το 5/5, μετρούν όμως και πέντε σερί γκολ, ενώ έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια. Η Σίτι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς λόγω των βαθμών που έχει πετάξει και είναι υποχρεωμένη σήμερα να κυνηγήσει τη νίκη. Μετράει άλλωστε τρία σερί τρίποντα, ωστόσο επίσης έχει προβλήματα στην άμυνα και δέχεται πιο εύκολα γκολ από άλλες χρονιάς (3/5 g-g εκτός έδρας). Δεν περιμένω κάποιο… τρελό σκορ, ωστόσο και οι δύο έχουν καλές επιθετικές γραμμές και μεγάλα προβλήματα στα μετόπισεθν. Εκτιμώ ότι αμφότερες θα σκοράρουν, όμως το σκορ δεν θα ξεφύγει.

Εκτίμηση: goal-goal και under 5.5 (1.70)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags