Facebook Pixel Sportdog.gr | La Liga: Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας, η… απάντηση της Ατλέτικο και η «έμπνευση» του 3.40!
| 2019-11-10 13:02:00

La Liga: Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας, η… απάντηση της Ατλέτικο και η «έμπνευση» του 3.40!

Sportdog Team
La Liga: Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας, η… απάντηση της Ατλέτικο και η «έμπνευση» του 3.40!

Ματσάρα Μπέτις - Σεβίλλη το βράδυ στην Ισπανία.

Με πολύ δυνατά παιχνίδια συνεχίζεται την Κυριακή η 13η αγωνιστική της La Liga, όπου φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Μπέτις και τη Σεβίλλη.

[15.00] Μπιλμπάο – Λεβάντε

Στην 10η θέση έπεσε η Μπιλμπάο μετά των συνεχόμενων αποτυχιών εκτός έδρας, με τελευταία το 0-0 στη Βιγιαρεάλ. Εντός έδρας πάντως τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα, έχει ρεκόρ 4-1-1, ενώ και στις τέσσερις νίκες της δεν δέχθηκε ούτε γκολ. Είναι καλή αμυντικά και σπάνια ξεφεύγει το σκορ, καθώς έχει μόλις ένα over 2.5 (με νίκη της 3-0!) σε 12 παιχνίδια μέχρι τώρα. Η Λεβάντε από την πλευρά της ακόμα δεν έχει συνέλθει από τον θρίαμβο με 3-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα και αυτό ενδέχεται να της στηρίξει. Παίζει επιθετικά και σκοράρει εύκολα, όμως σπάνια κρατάει ανέπαφη την εστία της. Αρκετά προβλήματα εκτός έδρας, όπου έχει ρεκόρ 2-0-4. Καλύτερη ομάδα η Μπιλμπάο, μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Εκτίμηση: 1Χ και Under 3.5 (1.60)

[17.00] Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ

Μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα και στο -4 με ματς λιγότερο από την κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο η Ατλέτικο προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες με σκορ 1-1 και ψάχνει εναγωνίως τη νίκη. Εντός έδρας πάντως είναι δυνατή, τρέχει ρεκόρ 3-3-0 και συνήθως επιβάλει και τον αργό ρυθμό της. Η Εσπανιόλ τη στιγμή που στο Europa League… πετάει και έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση από την τέταρτη αγωνιστική, στο πρωτάθλημα είναι προτελευταία και μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας έχει μάθε να παίζει στην κόντρα, όμως στο σημερινό ματς δεν θα την βοηθήσει η συγκεκριμένη τακτική.

Εκτίμηση: 1 (1.50)

[22.00] Μπέτις – Σεβίλλη

Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας όπως συνηθίζει να λέγεται, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Η Μπέτις μετά από το τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν, τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει σημάδια βελτίωσης. Μετά τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Θέλτα ήρθε το 0-0 στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ και κατάφερε επιτέλους να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-2-1, ενώ πριν το ματς με τη «Βασίλισσα» μετρούσε έξι διαδοχικά παιχνίδια που είχε δεχθεί γκολ, πέντε εκ των οποίων ήταν και goal-goal. Η Σεβίλλη από την πλευρά της επίσης είναι σε καλή κατάσταση, βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα με εκτός έδρας ρεκόρ 3-1-2, είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με 1-1 κόντρα σε Βαλένθια και Ατλέτικο. Έχει σκοράρει στα 5/6 εκτός έδρας παιχνίδια της και συνολικά έχει βρει δίχτυα στα 10/12 φετινά της παιχνίδια, με εξαίρεση τα ματς κόντρα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα που έμεινε στο μηδέν. Αντιμετωπίζει δυσκολίες στα μεγάλα παιχνίδια, ωστόσο έχει ποιότητα και μπορεί να βρει γκολ σήμερα.

Πρώτη μας επιλογή λοιπόν το goal-goal, καθώς τα ντέρμπι αυτά έχουν παραδοσιακά σκορ, ενώ λόγω… έμπνευσης θα στηρίξω σε fun bet και τον άσο. Δεν προκύπτει από κάπου πάντως το σημείο και περισσότερο το ποντάρω βάσει της βελτίωσης που δείχνει τελευταία η Μπέτις, η οποία ψάχνει φέτος και μία μεγάλη νίκη. Έχει τρομερή ποιότητα στο ρόστερ, την οποία όμως δεν βλέπουμε στο χορτάρι. Θα γίνει το… θαύμα απόψε;  

Εκτίμηση: goal-goal (1.60)
Fun Bet: 1 (3.40)



ΠΗΓΗ: Οnlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags