Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βροχή» τα γκολ σε αποδόσεις που αξίζουν στη Γερμανία!
| 2019-11-10 16:26:00

«Βροχή» τα γκολ σε αποδόσεις που αξίζουν στη Γερμανία!

Sportdog Team
«Βροχή» τα γκολ σε αποδόσεις που αξίζουν στη Γερμανία!

Την 11η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα έχουμε σήμερα με μία εξαιρετική δυάδα να ετοιμάζεται να μας πάει ταμείο με πολύ καλές αποδόσεις που στηρίζονται στα γκολ.

[16:30] Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν

Η Βόλφσμπουργκ έρχεται από ήττα με 3-0 από την Ντόρτμουντ στην προηγούμενη αγωνιστική. Στο Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 από τη Γάνδη για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων και συμπλήρωσε έξι επίσημα παιχνίδια δίχως νίκη. Η Λεβερκούζεν έχασε στην έδρα της από την Γκλάντμπαχ την περασμένη αγωνιστική. Στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να κερδίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων και σίγουρα αυτό θα βοηθήσει στην ψυχολογία της σήμερα.

[19:00] Φράιμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Φράιμπουργκ έφερε ισοπαλία με 2-2 με την Βέρντερ Βρέμης στην προηγούμενη αγωνιστική. Έδειξε ότι ξεπέρασε τον αποκλεισμό της από το κύπελλο και βρίσκεται στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Η Άιντραχτ έρχεται από σπουδαία νίκη με 5-1 επί της Μπάγερν Μονάχου την περασμένη αγωνιστική. Την Πέμπτη ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Δυάδα:

Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν: GG (1.60)

Φράιμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: GG (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags