Facebook Pixel Sportdog.gr | Η απόδοση-δώρο στην Ελλάδα – Ρίσκο στο 2.25!
| 2019-11-11 12:06:00

Η απόδοση-δώρο στην Ελλάδα – Ρίσκο στο 2.25!

Sportdog Team
Η απόδοση-δώρο στην Ελλάδα – Ρίσκο στο 2.25!

Με μία αναμέτρηση ολοκληρώνεται σήμερα (19.30) η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η Λάρισα υποδέχεται τη Λαμία, σε ένα παιχνίδι πίσω από το οποίο υπάρχει και πολύ παρασκήνιο, λόγω της κόντρας των δύο διοικήσεων το τελευταίο διάστημα και τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Λάρισα έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στη σεζόν, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 15 βαθμούς και σε περίπτωση που νικήσει σήμερα, θα ανέβει τρίτη πάνω και από την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου εντός έδρας έχει ρεκόρ 2-1-1, καθώς έχει νικήσει Ξάνθη (3-0) και ΟΦΗ (3-2), έχει έρθει ισόπαλη χωρίς σκορ με την ΑΕΚ και έχασε με 1-0 από τον Ολυμπιακό. Προέρχεται από τον θρίαμβο κόντρα στον ΟΦΗ, ματς στο οποίο βρέθηκε να χάνει 0-2 αλλά κατάφερε να γυρίσει, ενώ πλέον είναι φανερό πως ο Αμρ Ουάρντα έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της ΑΕΛ. Ο Αιγύπτιος έχει… κολλήσει στο ρόστερ και από ματς σε ματς παρουσιάζεται συνεχώς καλύτερος.

Η Λαμία επίσης βρίσκεται σε ανοδική πορεία, καθώς μετά την έλευση του Άκη Μάντζιου δείχνει επιτέλους ικανή να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε μάλιστα και την πρώτη της νίκη με το 1-0 κόντρα στον Βόλο, ματς στο οποίο κατάφερε μόλις για δεύτερη φορά φέτος να κρατήσει το μηδέν. Εκτός έδρας πάντως έχει ηττηθεί και στις τέσσερις εξόδους της, από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό με 2-0, τον ΠΑΟΚ 3-0 και τον Αστέρα Τρίπολης 4-1. Η αλήθεια είναι πως μετά την αλλαγή προπονητή έχει βελτιωθεί τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και δεν πρόκειται να παίξει στη Λάρισα… ταμπούρι. Θα ψάξει το γκολ και έχει παίκτες για να το βρει!

Η Λάρισα είναι καλύτερη ομάδα, η Λαμία δεν θα παίξει τόσο κλειστά όσο έπαιξε με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και εφόσον υπάρξει γκολ, το παιχνίδι θα ανοίξει και θα αποκτήσει ρυθμό. Σε καλή κατάσταση η ΑΕΛ, στα 5/6 τελευταία της παιχνίδια έχει πετύχει από δύο γκολ και πάνω, ενώ ο Αλέξης Κούγιας θέλει όσο τίποτα το τρίποντο και σίγουρα πριν την σέντρα θα προηγηθεί σχετική ομιλία του ίσως και πριμ (ως απάντηση στο πριμ που έταξε η διοίκηση της Λαμίας!). Αξίζει το ποντάρισμα στον άσο, πολύ καλό το ρίσκο και για το over 1.5!

(19.30) Λάρισα – Λαμία: 1 (1.70)

Πρόταση με ρίσκο: 1 και over 1.5 (2.25)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags