Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγγλική δυάδα: Η ανωτερότητα των γηπεδούχων και η Σάντερλαντ σε απόδοση… έκπληξη!
| 2019-11-12 10:00:00

Αγγλική δυάδα: Η ανωτερότητα των γηπεδούχων και η Σάντερλαντ σε απόδοση… έκπληξη!

Sportdog Team
Αγγλική δυάδα: Η ανωτερότητα των γηπεδούχων και η Σάντερλαντ σε απόδοση… έκπληξη!

Μπορεί όλη η Ευρώπη να μην παίζει μπάλα λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ωστόσο στην Αγγλία επιμένουν να… πηγαίνουν ανάποδα.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν στο πρόγραμμα και στο κουπόνι πολλές αναμετρήσεις από το Λιγκ Τρόφι και έτσι ξεχωρίσαμε μία σούπερ δυάδα.

[21.45] Μπέρτον – Μάνσφιλντ

Ξεκινάμε με τον πέμπτο όμιλο του Λιγκ Τρόφι όπου στο τελευταίο ματς της τρίτης αγωνιστικής η Μπέρτον με τρεις βαθμούς υποδέχεται τη Μάνσφιλντ που έχει δύο. Στην κορυφή είναι η U21 της Έβερτον με έξι πόντους και ακολουθεί η Κρου με τέσσερις. Η Μπέρτον λοιπόν σήμερα, εφόσον επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και δεν χάσει, μπορεί να προκριθεί, αφού περνάει στις ισοβαθμίες ακόμα και με ισοπαλία. Βέβαια, θα χτυπήσει το ματς για τη νίκη και δεν θα ρισκάρει να χάσει, ενώ δεδομένου ότι το προσεχές Σάββατο δεν υπάρχουν υποχρεώσεις στην Α’ Αγγλίας, θα παίξει με βασικούς. Αντίθετα, η Μάνσφιλντ παίζει μόνο για το διπλό, καθώς σε οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα μένει εκτός, ωστόσο μέχρι τώρα η παρουσία της δεν ήταν καλή. Ακολουθεί το προσεχές Σάββατο το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάκλσφιλντ για τη Β’ Αγγλίας και λογικό είναι να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές. Ανώτερη ομάδα η Μπέρτον θα παίξει στα… κόκκινα για να ξεμπερδεύει νωρίς με τη νίκη-πρόκριση.

[21.45] Σκάνθορπ – Σάντερλαντ

Στον πρώτο όμιλο για το τελευταίο ματς της τρίτης αγωνιστικής, η δεύτερη της βαθμολογίας Σκάνθορπ με τέσσερις πόντους υποδέχεται την τρίτη Σάντερλαντ που έχει τρεις πόντους. Στην κορυφή και ήδη στην επόμενη φάση βρίσκεται η U21 της Λέστερ με οκτώ πόντους. Οι γηπεδούχοι λοιπόν προκρίνονται ακόμα και με ισοπαλία (ακόμα και αν χάσουν στα πέναλτι, αφού τους έχουν στην ισοβαθμία) ωστόσο η αλήθεια είναι, πως περισσότερο τους ενδιαφέρει το ματς του Σαββάτου στην έδρα της Λέιτον Όριεντ για τη Β’ Αγγλίας, αφού πρέπει να ξεφύγουν άμεσα από τις τελευταίες θέσεις. Η Σάντερλαντ από την πλευρά της είναι καλύτερη ομάδα, σαφώς και έχει ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια για άνοδο, ωστόσο το εκτός έδρας παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου με την Μπρίστολ Ρόβερς έχει αναβληθεί για την Α’ Αγγλίας. Θα κατέβει λοιπόν με βασικούς και αυτομάτως γίνεται το μεγάλο φαβορί για τη νίκη-πρόκριση. Αξίζουν οι αποδόσεις του διπλού!

Η δυάδα της Τρίτης:

[21.45] Μπέρτον – Μάνσφιλντ: 1 (1.80)
[21.45] Σκάνθορπ – Σάντερλαντ: 2 (2.10)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags