Facebook Pixel Sportdog.gr | Ώρα απαντήσεων από τον Παναθηναϊκό – Ξεσπάει και… πληρώνει καλά!
| 2019-11-14 16:37:00

Ώρα απαντήσεων από τον Παναθηναϊκό – Ξεσπάει και… πληρώνει καλά!

Sportdog Team
Ώρα απαντήσεων από τον Παναθηναϊκό – Ξεσπάει και… πληρώνει καλά!

Επιστροφή στην Euroleague σήμερα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Άλμπα για την όγδοη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι Πράσινοι προέρχονται από τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο από το Προμηθέα Πατρών, εξέλιξη που προκάλεσε τρομερές αναταράξεις. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έφτασε στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο πήρε μία δεύτερη ευκαιρία και μένει στον πάγκο μέχρι την επόμενη ήττα, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση και τα «έχωσε» πολύ άγρια στους παίκτες. Πριν από την Πάτρα είχε πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια, πάλι στο ΟΑΚΑ με 91-80 και αν καταφέρει και σήμερα θα φτάσει σε ρεκόρ 5-3.

Η Άλμπα από την πλευρά της είναι στην προτελευταία θέση με μία νίκη και έξι ήττες, ενώ εκτός έδρας έχει χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια της. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες εκτός από Ρεάλ με 85-71 και Μακάμπι 104-78. Οι Γερμανοί ταξίδεψαν στην Ελλάδα με δύο σημαντικές απουσίες, αφού ο Ρενέσες δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του πόιντ γκαρντ Πέιτον Σίβα (12.2 πόντοι, 1.7 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ, 1.2 κλεψίματα ανά 25:21 σε επτά αγώνες) και του φόργουορντ Τάιλερ Κάβανο (8.7 πόντοι, 3.7 ριμπάουντ ανά 14:37). Συνηθίζουν να πηγαίνουν τα ματς σε ψηλά σκορ, μόλις σε ένα ματς έχουν σημειώσει κάτω από 70 πόντους!

Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί και μετά τα όσα έγιναν στην Πάτρα ψάχνει μία νίκη-απάντηση, ωστόσο οι αποδόσεις στον άσο δεν αξίζουν. Οπότε μπορούμε να μπλέξουμε με τα χάντικαπ ή να κυνηγήσουμε το Over 162.5 πόντων συνολικά στο ματς, το οποίο λογικά θα πληρώσει εύκολα.  

Αξίζει το ρίσκο ως fun bet και στο over 91.5 πόντους των Πρασίνων, οι οποίο στο ΟΑΚΑ μέχρι τώρα έχουν σημειώσει στα τέσσερα παιχνίδια τους 87, 78, 86 και 91 πόντους. Τώρα είναι… θυμωμένοι και ψάχνουν ένα ξέσπασμα. Ιδανικός αντίπαλος η Άλμπα!

[21.00] Παναθηναϊκός – Άλμπα

Εκτίμηση: over 162.5 πόντοι (1.50)

Fun Bet: Over 91.5 πόντοι ΠΑΟ (2.05)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags