Facebook Pixel Sportdog.gr | Η έκπληξη της ημέρας: Η Αγγλία σε απόδοση 2.20!
| 2019-11-14 21:02:00

Η έκπληξη της ημέρας: Η Αγγλία σε απόδοση 2.20!

Sportdog Team
Η έκπληξη της ημέρας: Η Αγγλία σε απόδοση 2.20!

Τα Προκριματικά του Euro επιστρέφουν, ωστόσο δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Βρισκόμαστε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, οπότε οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ανάλογα με το κίνητρο. Υπάρχει όμως ένα ματς, που αξίζει το ρίσκο!

Το μοναδικό ματς λοιπόν που θα μας απασχολήσει από το κουπόνι είναι αυτό ανάμεσα στην Αγγλία και το Μαυροβούνιο από τον πρώτο όμιλο. Οι Άγγλοι είναι στην κορυφή με 15 βαθμούς, ακολουθούν οι Τσέχοι με 12 και το Κόσοβο με 11, ενώ Βουλγαρία και Μαυροβούνιο είναι χαμηλά έχοντας από τρεις.

Η Αγγλία λοιπόν έχει κίνητρο και θέλει να… καθαρίσει με το ματς και την πρόκριση, αφού την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στο Κόσοβο. Εντός έδρας έχει 3/3 νίκες με 5-0 απέναντι στην Τσεχία, 4-0 απέναντι στη Βουλγαρία και 5-3 με το Κόσοβο, ενώ προέρχεται από τη νίκη της με 6-0 στη Βουλγαρία. Όπως συνηθίζουν λοιπόν στα Προκριματικά, παίζουν με το… πόδι στο γκάζι και δεν χαρίζονται σε κανέναν.

Το Μαυροβούνιο είναι πολλά επίπεδα πιο κάτω, προέρχεται από την ήττα με 2-0 στο Κόσοβο και εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, στο 1-1 κόντρα στην αδύναμη Βουλγαρία. Δεν έχουν βρει δίχτυα εδώ και τέσσερα παιχνίδια και προφανώς και σήμερα το πλάνο τους θα είναι αμυντικό και με στόχο να κρατήσουν το μηδέν για όσο περισσότερο γίνεται. Δύσκολη η αποστολή τους, δεν τα κατάφεραν σε Τσεχία και Κόσοβο, όπου δέχθηκαν τρία και δύο γκολ αντίστοιχα.

Οι αποδόσεις στον άσο ακόμα και με combo bet είναι αστείες, ωστόσο αξίζει να ρισκάρουμε με το over 3.5 της Αγγλίας. Θέλουν τη νίκη, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και σκοράρουν ασταμάτητα!

[21.45] Αγγλία – Μαυροβούνιο

Εκτίμηση: over 3.5 Αγγλία (2.20)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags