Facebook Pixel Sportdog.gr | Αξίζει η κόντρα στον Ολυμπιακό; Απόδοση που πληρώνει με… Σάρας!
| 2019-11-15 17:10:00

Αξίζει η κόντρα στον Ολυμπιακό; Απόδοση που πληρώνει με… Σάρας!

Sportdog Team
Αξίζει η κόντρα στον Ολυμπιακό; Απόδοση που πληρώνει με… Σάρας!

Με σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το δεύτερο πιάτο της όγδοης αγωνιστικής της Euroleague.

Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς του Ολυμπιακού, ο οποίος υποδέχεται στο ΣΕΦ την Ζαλγκίρις.

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει κάκιστο ξεκίνημα στη διοργάνωση, έχουν ρεκόρ 2-5 συνολικά και 1-3 εντός, ενώ μετά το τεράστιο διπλό στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ, ακολούθησαν οι «σφαλιάρες» από Μακάμπι (65-90) και Εφές (67-86) εντός έδρας. Ο Κεστούτιτς Κεζμούρα στις χθεσινές του δηλώσεις τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βελτιώσει την άμυνά του, αλλά και παράλληλα να ανεβάσει τους πόντους του, καθώς σε όλα τα παιχνίδια του φέτος πλην από αυτό με την ΤΣΣΚΑ έχει κάτω από 70! Υποχρεωμένοι λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» να τρέξουν και να ψάχνουν υψηλότερο σκορ εάν θέλουν να νικήσουν, περιμένουμε να δούμε βελτιωμένους τους Ρότσεστι και Ριντ.

Η Ζαλγκίρις βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 3-4 και εκτός έδρας έχει μία νίκη και μία ήττα, καθώς έχει χάσει από την Αρμάνι με 85-81 και έχει νικήσει τη Φενέρ με 76-79. Μπορεί η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να μη διαθέτει το ταλέντο των προηγούμενων ετών, ωστόσο βγάζει χαρακτήρα και παλεύει μέχρι το τέλος όλα τα παιχνίδια της. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στη Λιθουανία 93-86 από την Μπαρτσελόνα, ενώ συνολικά στα επτά παιχνίδια της μέχρι τώρα στα τέσσερα είχε πάνω από 75 πόντους. Έχει τρομερή προϊστορία στο ΣΕΦ και τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει ο Σάρας να φεύγει με το διπλό!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και είναι υποχρεωμένος να τα δώσει όλα για τη νίκη. Δεν δικαιούται να παρατήσει πάλι το ματς και αυτή τη φορά θα δώσουν οι παίκτες του μάχες και στα 40 λεπτά. Στην άμυνα πάντως βάσει ρόστερ έχει μεγάλο πρόβλημα και ακόμα και εάν πάρει τη νίκη, θα το έχει κάνει από την επίθεση όπως έγινε στη Μόσχα. Δεν αξίζει να μπλέξουμε σε σημείο σε ένα… τρελό ματς, θα ρισκάρουμε όμως με το over 72.5 πόντων

[21.30] Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις

Εκτίμηση: over 72.5 πόντων Ζαλγκίρις (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags