Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα γκολ στη ματσάρα της ημέρας και το διπλό λόγω… ανωτερότητας!
| 2019-11-16 16:41:00

Τα γκολ στη ματσάρα της ημέρας και το διπλό λόγω… ανωτερότητας!

Sportdog Team
Τα γκολ στη ματσάρα της ημέρας και το διπλό λόγω… ανωτερότητας!

Με τα Προκριματικά για το Euro θα ασχοληθούμε και σήμερα, καθώς έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία και υπάρχουν ματς που αξίζουν να ποντάρουμε.

Ξεχωρίσαμε μία καλή δυάδα και κυνηγάμε το ταμείο, χωρίς μεγάλο ρίσκο.

[19.00] Ρωσία – Βέλγιο

Ντέρμπι κορυφής έχουμε στον ένατο όμιλο, καθώς η δεύτερη της βαθμολογίας Ρωσία με 21 βαθμούς υποδέχεται το πρώτο Βέλγιο που έχει 24. Και οι δύο έχουν ήδη προκριθεί, αφού η τρίτη Κύπρος έχει 10, ωστόσο απόψε παίζουν για την πρωτιά. Οι Ρώσοι έχουν επτά νίκες και μόλις ήττα, αυτή στο Βέλγιο με 2-1, προέρχονται από δύο εντυπωσιακές νίκες με 4-0 εντός με Σκωτία και 5-0 εκτός με Κύπρο, ενώ έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς μπροστά στο κοινό τους (9-0, 1-0, 1-0 και 4-0). Οι Βέλγοι από την πλευρά τους μπορεί να παίζουν χωρίς άγχος, αφού έχουν κλειδώσει την πρόκριση εδώ και πολλές αγωνιστικές, όμως θέλουν την πρωτιά και το απόλυτο νικών. Έχουν 8/8 και έχουν σκοράρει σε όλα τους τα παιχνίδια από δύο γκολ και πάνω. Μάλιστα, έχουν μόλις δύο ματς με 2-0 και όλα τα άλλα είναι over 2.5. Περιμένω ανοιχτό ματς, η Ρωσία είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το γκολ αφού δεν τη βολεύει η ισοπαλία, ενώ το Βέλγιο έχει την ποιότητα για να τους… τιμωρήσει αν αφήσουν κενά. Αφήνουμε το σημείο και ποντάρουμε στο over 2.5!

[21.45] Β. Ιρλανδία – Ολλανδία

Ανοιχτή παραμένει η πρόκριση στον τρίτο όμιλο, καθώς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε Γερμανία και Ολλανδία ισοβαθμούν στην κορυφή με 15 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Β. Ιρλανδία με 12. Οι γηπεδούχοι λοιπόν σήμερα και με δεδομένο ότι τελευταίο ματς παίζουν στη Γερμανία, είναι υποχρεωμένοι σήμερα να κυνηγήσουν τη νίκη, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα τους αφήσει εκτός. Προέρχονται από δύο σερί ήττες με 2-0 εντός από τους Γερμανούς και 2-1 εκτός από τους Ολλανδούς, ωστόσο πριν μετρούσαν τέσσερίς σερί νίκες. Η Ολλανδία από την πλευρά της έχει απόψε μεγάλη ευκαιρία να σφραγίσει με νίκη την  επιστροφή της στην τελική φάση του Euro και παράλληλα να συνεχίσει να ελπίζει για την πρωτιά. Είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρουν εύκολα ειδικά στην κόντρα και θα δουν το ματς πολύ σοβαρά. Τους βολεύει η ισοπαλία για να προκριθούν, θέλουν όμως και την πρωτιά.

Η δυάδα του Σαββάτου:

[19.00] Ρωσία – Βέλγιο: over 2.5 (1.75)
[21.45] Β. Ιρλανδία – Ολλανδία 2 (1.50)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags