Facebook Pixel Sportdog.gr | Η νίκη για την πρόκριση στο Euro και την… εκδίκηση και το διπλό σε άδειο γήπεδο!
| 2019-11-17 10:32:00

Η νίκη για την πρόκριση στο Euro και την… εκδίκηση και το διπλό σε άδειο γήπεδο!

Sportdog Team
Η νίκη για την πρόκριση στο Euro και την… εκδίκηση και το διπλό σε άδειο γήπεδο!

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται για τα σημερινά παιχνίδια των προκριματικών του Euro, καθώς είμαστε στην τελευταία αγωνιστική και οι περισσότερες ομάδες είναι αδιάφορες.

Ξεχωρίσαμε μία καλή δυάδα και ψάχνουμε το ταμείο χωρίς μεγάλο ρίσκο.

[16.00] Σερβία – Ουκρανία

Ο δεύτερος όμιλος είναι ένας από τους λίγους που ακόμα δεν έχουν κλείσει τα εισιτήρια για την πρόκρισης. Η Ουκρανία βέβαια με 19 βαθμούς έχει κλειδώσει και μαθηματικά την πρωτιά και την παρουσία της στα τελικά του Euro, όμως από εκεί και πέρα ακολουθούν η Πορτογαλία με 14 και η Σερβία με 13 που δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση. Προφανώς και οι Πορτογάλοι παίζοντας με το Λουξεμβούργο εκτός έδρας ελέγχουν την κατάσταση, ωστόσο οι Σέρβοι θα κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες τους και θα παίξουν σήμερα για τη νίκη. Εντός έχουν ρεκόρ 2-0-1, προέρχονται από τρία σερί τρίποντα, ενώ θέλουν και… εκδίκηση για τη βαριά ήττα με 5-0 στον πρώτο γύρο. Η Ουκρανία προφανώς και θα παίξει χωρίς άγχος και με ορισμένες αλλαγές, καθώς ούσα αήττητη και με ρεκόρ 6-1-0 έχει εξασφαλίσει την πρωτιά. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες, αξίζει να ακολουθήσουμε την έδρα, το κίνητρο και τη… δίψα των Σέρβων για να απαντήσουν στην πεντάρα.

[19.00] Βουλγαρία – Τσεχία

Στον πρώτο όμιλο λοιπόν η Αγγλία είναι πρώτη με 18 βαθμούς, η Τσεχία δεύτερη με 15, το Κόσσοβο τρίτο με 11 και ακολουθούν με τρεις το Μαυροβούνιο και η Βουλγαρία. Οι δύο πρώτες θέσεις έχουν κλειδώσει λοιπόν, ωστόσο η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων σήμερα είναι τεράστια. Οι Βούλγαροι εντός έδρας έχουν μία ισοπαλία και δύο ήττες, δεν έχουν νίκη στον όμιλο, ενώ δεν έχουν σκοράρει εδώ και τρεις αγωνιστικές. Σήμερα μάλιστα θα παίξουν και σε άδειες εξέδρες, καθώς τιμωρήθηκαν για την ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους στο προηγούμενο ματς, όπου έχασαν 7-0 από την Αγγλία. Η Τσεχί αντίθετα είναι σε καλύτερη κατάσταση, εξασφάλισε την πρόκρισή της την προηγούμενη αγωνιστική με το 2-1 κόντρα στο Κόσοβο που ήρθε με ανατροπή και απόψε θέλει άλλο ένα τρίποντο, που θα είναι το τέταρτο συνεχόμενο. Καλύτερη ομάδα οι Τσέχοι, έχουν ψυχολογία και φόρμα, μπορούν να… αιφνιδιάσουν τους Βούλγαρους στο άδειο στάδιο.

Η δυάδα της Κυριακής:

[16.00] Σερβία – Ουκρανία: 1 (1.70)
[19.00] Βουλγαρία – Τσεχία: 2 (1.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags