Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σημείο της ημέρας και η… μπόμπα στο 2.75!
| 2019-11-17 12:05:00

Το σημείο της ημέρας και η… μπόμπα στο 2.75!

Sportdog Team
Το σημείο της ημέρας και η… μπόμπα στο 2.75!

‘Ένα ματσάκι έχω ξεχωρίσει από το σημερινό κουπόνι και είναι από τα προκριματικά του Euro. 

Θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Κόσοβο – Αγγλία, όπου ξεχώρισα δύο προτάσεις, ανάλογα με τα γούστα του κάθε παίκτη.

Στον πρώτο όμιλο λοιπόν η Αγγλία είναι πρώτη με 18 βαθμούς, η Τσεχία δεύτερη με 15, το Κόσσοβο τρίτο με 11 και ακολουθούν με τρεις το Μαυροβούνιο και η Βουλγαρία. Οι δύο πρώτες θέσεις και τα εισιτήρια της πρόκρισης έχουν κλειδώσει, αφού η σημερινή είναι η τελευταία αγωνιστική, ωστόσο οι Άγγλοι θα ήθελαν να κλείσουν τον όμιλο μόνοι τους στην πρώτη θέση.

Το Κόσοβο στην πρώτη του παρουσία σε φάση προκριματικών ήταν αξιόμαχο και πάλεψε μέχρι το φινάλε για την πρόκριση, την οποία έχασε στο προηγούμενο ματς, όταν ηττήθηκε με ανατροπή 2-1 στην Τσεχία. Εντός έδρας πάντως κρατάει το αήττητο με ρεκόρ 2-1-0, έχει σκοράρει σε όλα του τα παιχνίδια, ενώ 6/7 ήταν και goal-goal!

Οι Άγγλοι από την πλευρά τους μετά τη… σφαλιάρα από την Τσεχία όπου έχασαν με 2-1, πάτησαν γκάζι και δεν σταματούν να σκοράρουν. Έχουν ρεκόρ 6-0-1 και προέρχονται από δύο εντυπωσιακές νίκες με 6-0 στη Βουλγαρία και 7-0 εντός με το Μαυροβούνιο. Διαθέτουν τρομερή ποιότητα, ακόμα και αν σήμερα παρουσιαστούν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, θέλουν τη νίκη για να τερματίσουν μόνοι πρώτοι και ταυτόχρονα κυνηγούν πάντα τα μεγάλα σκορ.

Αν και δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, περιμένω δυνατό ματς. Το Κόσοβο δεν θέλει να χάσει το αήττητο, ενώ οι Άγγλοι δεν θέλουν άλλη γκέλα. Βασική μας επιλογή λόγω ποιότητας είναι το διπλό, αξίζει το ρίσκο ως… fun bet το over 2.5 της Αγγλίας.

[19.00] Κόσοβο – Αγγλία: 2 (1.50)

Fun Bet: over 2.5 Αγγλία (2.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags