Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ αποδόσεις στο Ελλάδα – Φινλανδία! Η πρόταση που δεν σπάει και το ρίσκο στο 2.30
| 2019-11-18 12:39:00

Σούπερ αποδόσεις στο Ελλάδα – Φινλανδία! Η πρόταση που δεν σπάει και το ρίσκο στο 2.30

Sportdog Team
Σούπερ αποδόσεις στο Ελλάδα – Φινλανδία! Η πρόταση που δεν σπάει και το ρίσκο στο 2.30

Με απογοήτευση αποχαιρετά απόψε το βράδυ (21.45) στο ΟΑΚΑ η Εθνική Ελλάδας τα προκριματικά του Euro, καθώς κατάφερε να χάσει ξανά την πρόκριση.

Στον όμιλο όπου η Ιταλία έκανε πάρτι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε το δεύτερο εισιτήριο από τη σημερινή της αντίπαλο, τη Φιλανδία.

Η Ιταλία λοιπόν μετά από εννιά αγωνιστικές έχει κάνει το απόλυτο και έχει 27 βαθμούς, οι Φιλανδοί προκρίθηκαν ως δεύτεροι με 18, η Ελλάδα έμεινε τρίτη με 11, Βοσνία και Αρμενία έχουν από 10, ενώ το τελευταίο Λιχτενστάιν έχει δύο.

Η Εθνική λοιπόν απέτυχε καθώς έμεινε εκτός Euro σε έναν όμιλο όπου κατάφερε να μη νικήσει εντός έδρας το Λιχτενστάιν. Παρόλα αυτά, υπάρχει πλέον αισιοδοξία για το μέλλον, καθώς η έλευση του Τζον Φαν’τ Σιπ έχει αλλάξει το κλίμα σε μεγάλο βαθμό, έχει κάνει τρομερή ανανεώσει στο ρόστερ, ενώ μετράει και δύο σερί νίκες και καλές εμφανίσεις. Μετά την ήττα με 2-0 στην Ιταλία με θετική όμως εικόνα, ήρθε η νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Βοσνία με 2-1, ενώ την Παρασκευή ακολούθησε το διπλό με 1-0 στην Αρμενία. Η Ελλάδα ήταν ανώτερη, κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν. Η ομάδα του Φαν’τ Σιπ παράγει φάσεις, παίζει ωραία και κερδίζει σιγά σιγά τον κόσμο. Μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, όμως τα νέα παιδιά που αγωνίζονται, μαζεύουν νίκες και εμπειρίες.

Η Φιλανδία από την πλευρά της πέτυχε κάτι τεράστιο, καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στα τελικά του Euro με τη νίκη κόντρα στο Λιχτενστάιν την Παρασκευή και το γιόρτασαν με την ψυχή τους. Όλοι βγήκαν στους δόμους και πανηγύρισαν σαν… τρελοί, ενώ ανάλογο γλέντι στήθηκε και στο γήπεδο. Έτσι λοιπόν, οι Φιλανδοί έρχονται χωρίς κίνητρο και το κυριότερο χωρίς συγκέντρωση, καθώς κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμα να… ηρεμήσει από το πάρτι. Δεν βρίσκονταν πάντως και σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, πριν το Λιχτενστάιν είχαν δύο σερί ήττες, ενώ ακόμα και το 1-0 κόντρα στην Ελλάδα, ήταν… δώρο των δικών μας διεθνών.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, οι παίκτες εμφανίζονται ικανοποιημένοι που βρίσκονται στην ομάδα και ο Φαν’τ Σιπ ζητάει νίκες για να αποκτήσουν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και του Μουντιάλ. Θα βρει απέναντί της μία ομάδα που δεν έχει κανένα κίνητρο και σαφώς έχει αδειάσει ψυχολογικά και μπορεί να τη νικήσει. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι διεθνείς αυτή τη φορά να είναι πιο αποτελεσματικοί και να μην αστοχούν σε άδειο τέρμα.

[21.45] Ελλάδα – Φιλανδία

Εκτίμηση: 1 (2.00)
Fun Bet: Over 1.5 Ελλάδα 2.30

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags