Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο άσος της ημέρας στην Ελλάδα και η… κόντρα στον ΠΑΟΚ
| 2019-11-20 11:45:00

Ο άσος της ημέρας στην Ελλάδα και η… κόντρα στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Ο άσος της ημέρας στην Ελλάδα και η… κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μπασκετικά θα κινηθούμε σήμερα, καθώς τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα. Προμηθέας και ΠΑΟΚ μας δίνουν μία καλή δυάδα.

[19.30] Προμηθέας – Ουλμ

Σε… μπλακ άουτ έπεσε ο Προμηθέας μετά τον θρίαμβο στο Κύπελλο Ελλάδας και την πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς ακολούθησαν δύο συνεχόμενες ήττες, η μία στο Μονακό με διαφορά 21 πόντων και η άλλη από το Ρέθυμνο στην Κρήτη με 70-63, για τη Basket League. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά με ρεκόρ 5-2 έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Eurocup, ωστόσο θέλει απόψε τη νίκη για να πάρει καλή θέση ενόψει της συνέχειας. Η Ουλμ βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου με ρεκόρ 1-6 και ουσιαστικά έχει αποκλειστεί. Για να προκριθεί στην επόμενη φάση η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς (του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν προπονητή), θα πρέπει να νικήσει τα τρία τελευταία ματς και παράλληλα να χάσει και τα τρία η Μονακό, η οποία αύριο υποδέχεται την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, Μακάμπι Ρισόν. Αδιάφοροι λοιπόν οι Γερμανοί, τους οποίους ο Προμηθέας είχε νικήσει στον πρώτο γύρο εκτός έδρας με 70-67. Ανώτεροι οι Πατρινοί, θέλουν τη νίκη και ψάχνουν απαντήσεις. Νίκη και με μικρό χάντικαπ.

[19.00] ΠΑΟΚ – Σαραγόσα

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου του στο Basketball Champions League με ρεκόρ 1-4, έχοντας κερδίσει μόνο ένα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει, αυτό της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Μπρίντιζι με 95-91. Την Κυριακή έχασε εκτός έδρας από το Περιστέρι 80-75, ωστόσο παρά τα τρομερά οικονομικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, το τελευταίο διάστημα εμφανίζει βελτίωση. Η Σαραγόσα έχει ρεκόρ 3-2 και προέρχεται από το 75-60 επί της Ντιζόν. Εκτός έδρας πάντως δεν είναι σταθεροί, σε Βόννη και Νεπτούνας έχασαν εύκολα, ενώ πήραν το διπλό στη Μπεσίκτας. Στην Ευρώπη έχουν μ.ο. 70 πόντους στην επίθεση και στην Ισπανία στα 3/4 τελευταία της ματς είχαν πάνω από 80 πόντους, ενώ ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη στα τρία τελευταία του παιχνίδια έχει δεχθεί πάνω από 81 πόντους και σε δύο από αυτά πάνω από 90. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στο Over 77.5 της Σαραγόσα.

Η δυάδα της Τετάρτης:

[19.30] Προμηθέας – Ουλμ: 1 με χάντικαπ Προμηθέας -6.5 (1.65)
[19.00] ΠΑΟΚ – Σαραγόσα: Over 77.5 της Σαραγόσα (1.55)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags