Facebook Pixel Sportdog.gr | Το έχουν παρακάνει με τα over: Κόντρα στις αποδόσεις με δυάδα «φωτιά»
| 2019-11-21 20:15:00

Το έχουν παρακάνει με τα over: Κόντρα στις αποδόσεις με δυάδα «φωτιά»

Sportdog Team
Το έχουν παρακάνει με τα over: Κόντρα στις αποδόσεις με δυάδα «φωτιά»

Υπάρχουν ευκαιρίες στο μπάσκετ.
 

Για ακόμα μία ημέρα, η Ευρωλίγκα είναι στο προσκήνιο με δύο πολύ καλά παιχνίδια να συνθέτουν δυάδα που αξίζει να πονταριστεί και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για ταμείο.

[21:45] Μιλάνο – Ανατολού Εφές

Το Μιλάνο γνωρίζει πως η υπεράσπιση της έδρας είναι ένα από τα προαπαιτούμενα ώστε να επιστρέψει στο προσκήνιο και αυτό κάνει έχοντας πετύχει το 5/5 εντός έδρας. Οσον αφορά στο κομμάτι των απουσιών, τόσο ο γκαρντ Ντε Λα Βάλε όσο και ο σέντερ Γκουντάιτις είναι νοκ άουτ. Η Εφές κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα που υποχρέωσε σε ήττα τη Βιλερμπάν μέσα στην έδρα της. Οι Τούρκοι απόψε θα αναζητήσουν το τέταρτο φετινό διπλό στη λίγκα σε σύνολο πέντε εξόδων, με τον σέντερ Ντάνστον και τον φόργουορντ Μοερμάν νοκ άουτ.

[22:00] Βαλένθια – Κίμκι

Η Βαλένθια έχει αρχίσει να ανεβαίνει αγωνιστικά, Μετά το άνετο 82-56 επί της Μπάγερν, χρειάστηκε να καταβάλλει πολύ μεγαλύτερη ενέργεια για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζενίτ προχθές. Στη Βαλένθια επετεύχθησαν και οι τρεις φετινές νίκες των «πορτοκαλί», που ξεπέρασαν τους 80 πόντους σε όλες εξ αυτών. Η Κίμκι υπέστη την 3η φετινή ήττα στη Μαδρίτη από την Ρεάλ. Οι Ρώσοι ήταν άστοχοι από την περιφέρεια (7/30), έχασαν τις περισσότερες μάχες κοντά στο καλάθι με 39-26 ριμπάουντ, ενώ και οι μόλις 9 ασίστ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την κατάρρευση στη Μαδρίτη. Θα μπουν πόντοι στο παιχνίδι, αλλά οι στοιχηματικές το έχουν παρακάνει με τα χάντικαπ.

Δυάδα:

Μιλάνο – Ανατολού Εφές (+6,5): 2 (1.53)

Βαλένθια – Κίμκι: Under 174,5 (1.50)


Πηγή: onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags