Facebook Pixel Sportdog.gr | Η επιλογή που πληρώνει… εύκολα στον Παναθηναϊκό και ο παίκτης που θα καθαρίσει!
| 2019-11-22 10:43:00

Η επιλογή που πληρώνει… εύκολα στον Παναθηναϊκό και ο παίκτης που θα καθαρίσει!

Sportdog Team
Η επιλογή που πληρώνει… εύκολα στον Παναθηναϊκό και ο παίκτης που θα καθαρίσει!

Με στόχο το 2/2 στη διαβολοεβδομάδα ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε (21.30) μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μπάγερν.

Η γερμανική ομάδα έχει ρεκόρ 4-5 και προέρχεται από την δύσκολη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 85-82, η οποία διέκοψε το σερί των τριών συνεχόμενων ηττών. Στο ματς με τους Πειραιώτες πάντως δεν ήταν καλοί, βρέθηκαν στο -12 στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου και κατάφεραν να πάρουν τελικά μία μεγάλη νίκη λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης του Λο και των λαθών των αντιπάλων. Στην έδρα τους πάντως είναι εντυπωσιακοί με ρεκόρ 4-1, στηρίζονται στην επίθεση και στα υψηλά σκορ, ενώ έχουν πέντε σερί ματς που έχουν δεχθεί πάνω από 82 πόντους!

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στη Ζαλγκίρις με 86-85 και έχει πλέον ρεκόρ 5-4, ωστόσο η είδηση της εβδομάδας είναι η συμφωνία για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο. Το κλίμα στην ομάδα, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι της Λιθουανίας έχει αλλάξει, οι Πράσινοι θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε όσους τους αμφισβητήσει και πλέον βγάζουν πάθος και ενέργεια στο παρκέ. Παρότι δέχθηκαν 84 πόντους έδειξαν κατά διαστήματα βελτίωση στην άμυνά τους, ενώ στην επίθεση για έκτο σερί παιχνίδι ξεπέρασαν τους 86 βαθμούς.

Το παιχνίδι ίσως είναι πιο δύσκολο για το Τριφύλλι από αυτό πριν δύο μέρες στη Ζαλγκίρις, ωστόσο το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να το πάρει και πάλι από την επίθεσή του. Ποντάρουμε λοιπόν στους πόντους κι αφήνουμε το σημείο, ενώ ως… fun bet αξίζει να ποντάρουμε και στον φορμαρισμένο Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

[21.30] Μπάγερν – Παναθηναϊκος

Εκτίμηση: Over 79.5 πόντοι Παναθηναϊκός (1.55)

Fun bet: Over 14.5 άθροισμα πόντων, ριμπάουντ, ασσίστ Παπαπέτρου (1.90)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags