Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο άσος της ημέρας στην Ισπανία και ένα combo bet που αξίζει με τους… τελευταίους στη Γαλλία 2!
| 2019-11-22 12:15:00

Ο άσος της ημέρας στην Ισπανία και ένα combo bet που αξίζει με τους… τελευταίους στη Γαλλία 2!

Sportdog Team
Ο άσος της ημέρας στην Ισπανία και ένα combo bet που αξίζει με τους… τελευταίους στη Γαλλία 2!

Επιτέλους, το ποδόσφαιρο ξαναρχίζει σε όλη την Ευρώπη.

Μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, όλα τα πρωταθλήματα παίζουν ξανά μπάλα και οι επιλογές μας πολλαπλασιάζονται. Ξεκινάμε φυσικά με την Ισπανία, ωστόσο για να φτιάξουμε μία καλή δυάδα θα συνδυάσουμε το μοναδικό ματς της βραδιάς με μία πρόταση από τη δεύτερη κατηγορία της (αγαπημένης) Γαλλίας 2.

[22.00] Λεβάντε – Μαγιόρκα

Σε καλή κατάσταση ήταν η Λεβάντε πριν τη διακοπή, καθώς μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι να ηττήθηκε με 2-1 στην Μπιλμπάο με ανατροπή και γκολ στο 88’, ωστόσο νωρίτερα είχε δύο σερί νίκες με Μπαρτσελόνα εντός (3-1) και Σοσιεδάδ εκτός (1-2). Στην έδρα της είναι σταθερή, έχει ρεκόρ 3-2-1 και στις τελευταίες αναμετρήσεις της δείχνει να έχει εύκολα το γκολ. Κάτι που δεν έχει μακριά από το γήπεδό της η Μαγιόρκα, η οποία βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Μπορεί εντός έδρας οι Νησιώτες να είναι εντυπωσιακοί και στο τελευταίο ματς να επικράτησαν 3-1 της Βιγιαρεάλ, ωστόσο εκτός έχουν 5/5 ήττες, δεν έχουν σκοράρει στις τρεις τελευταίες εξόδους τους και συνολικά στις 4/5! Ανώτερη ομάδα η Λεβάντε, αν δεν τους επηρεάσει η διακοπή θα πάρουν τη νίκη.

[21.00] Παρί 98 – Οσέρ

Με τον καλύτερο τρόπο πήγε στη διακοπή η Παρί, καθώς στο ντέρμπι παραμονής νίκησαν 1-0 εκτός έδρας την Ορλεάν και την άφησε τελευταία με εννιά βαθμούς. Οι Παριζιάνοι έχουν πλέον 12 και σήμερα θέλουν άλλο ένα τρίποντο για να βγουν επιτέλους από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έχουν ρεκόρ 1-1-4, είναι αήττητοι για δύο αγωνιστικές με μία ισοπαλία και μία νίκη, ενώ 6/8 τελευταία τους παιχνίδια ήταν Under 2.5. Ανάλογες επιδόσεις έχει βέβαια και η Οσέρ, η οποία μετράει πέντε σερί Under 2.5, δεν έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες εξόδους της, ενώ προέρχεται από το 1-1 εντός με την Καέν. Δεν βρίσκονταν σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή οι φιλοξενούμενοι, είχαν σταθεροποιηθεί στη μέση της βαθμολογίας και αγνοούσαν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, ενώ εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 1-3-3. Η Παρί απόψε έχει μία μοναδική ευκαιρία να… αλλάξει τη μοίρα της. Αν πανηγυρίσει δεύτερη σερί νίκη θα βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα αποκτήσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Έχει καλό ρόστερ και αδικείται βαθμολογικά. Γκολ πολλά πάντως δεν θα έχει το παιχνίδι…

Η δυάδα της Παρασκευής:

[22.00] Λεβάντε – Μαγιόρκα: 1 (1.90)
[21.00] Παρί 98 – Οσέρ: 1Χ και Under 4.50 (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags