Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάει… βόμβα στη Γαλλία με σούπερ απόδοση στο 2.30!
| 2019-11-24 18:20:00

Σκάει… βόμβα στη Γαλλία με σούπερ απόδοση στο 2.30!

Sportdog Team
Σκάει… βόμβα στη Γαλλία με σούπερ απόδοση στο 2.30!

Σαν βόμβα σκάει η απόδοση στην αναμέτρηση της Τουλούζ με την Μαρσέιγ που αφορά το διπλό και ετοιμάζεται να μας πληρώσει σε μία από τις καλύτερες τιμές της ημέρας.

Η Τουλούζ τα πηγαίνει πολύ άσχημα φέτος και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με μόλις 12 βαθμούς. Δικαίως βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με το ένα αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Σημειώνεται ότι μετρά 3η σερί συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλλον τίποτα δεν θα μπορέσει να την ξυπνήσει.

Η Μαρσέιγ από την άλλη παρουσιάζει εντελώς διαφορετική εικόνα. Στο ντέρμπι με τη Λυών στην προηγούμενη αγωνιστική μπήκε πολύ δυνατά και με 2 γκολ του αρχηγού της Παγιέ πήρε κεφάλι στο σκορ και μετά απλά η Λυών μείωσε σε 2-1. Μετράει δύο σερί εντός έδρας νίκες που έχουν αναεβάσει την ψυχολογία στα ύψη. Είναι 3η με ένα παιχνίδι λιγότερο ωστόσο που αν το πάρει πάει στο -8 από την κορυφή.

Η Τουλούζ έχει αρνητική παράδοση κόντρα στη Μαρσέιγ με 12 διαδοχικά εντός έδρας ματς χωρίς άσο. Την ίδια ώρα και η κατάσταση των δύο ομάδων μας οδηγεί ξεκάθαρα στο καλοπληρωμένο διπλό.

[22:00] Τουλούζ – Μαρσέιγ:

Εκτίμηση: 2 (2.30)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags