Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σημείο της ημέρας στην Premier League – Ρισκάρουμε για το 2.15!
| 2019-11-25 12:08:00

Το σημείο της ημέρας στην Premier League – Ρισκάρουμε για το 2.15!

Sportdog Team
Το σημείο της ημέρας στην Premier League – Ρισκάρουμε για το 2.15!

Με την αναμέτρηση της Άστον Βίλα κόντρα στη Νιουκάστλ ολοκληρώνεται απόψε η 13η αγωνιστική της Premier League.

Η Βίλα δεν έχει ξεκινήσει καλά στη σεζόν, βρίσκεται στη 17η θέση και μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και μετράει τρεις σερί ήττες από Μάντσεστερ Σίτι (3-0), Λίβερπουλ (1-2) και Γουλβς (2-1). Στην έδρα πάντως είναι αρκετά ανταγωνιστική, κόντρα στα ίσια την ασταμάτητη ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έχει ρεκόρ 2-2-2 και πριν τη Λίβερπουλ ήταν αήττητη για τέσσερα σερί ματς με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Μετράει επτά σερί over 2.5, έχει δεχθεί γκολ και στα επτά τελευταία της παιχνίδια έξι εκ των οποίων ήταν και goal-goal, έχει σκοράρει στα 5/6 εντός έδρας και μετράει τρία σερί goal-goal στο γήπεδό της.

Η Νιουκάστλ από την πλευρά της επίσης δεν είχε ξεκινήσει καλά στη σεζόν, έχει τέσσερις βαθμούς παραπάνω από τη σημερινή της αντίπαλο, ωστόσο μετράει δύο σερί νίκες κόντρα σε Γουεστ Χαμ (2-3) και Μπόρνμουθ (2-1). Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-0-4, έχει σκοράρει στα 4/6 παιχνίδια της, ενώ συνολικά έχει έστω ένα γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ενώ μετράει τρία σερί goal-goal. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει βρει λύση στο σκοράρισμα και δείχνει ικανή να βρει και απόψε δίχτυα.

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και νομίζω πως είναι ανοικτό σε όλα αποτελέσματα, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν παίζει κλειστά. Η Άστον Βίλα έχει την έδρα και η Νιουκάστλ τη φόρμα. Αποφεύγουμε το σημείο, ποντάρουμε στα γκολ!

[22.00] Άστον Βίλα – Νιουκάστλ

Εκτίμηση: goal-goal (1.65)

Fun Bet: goal-goal και over 2.5 (2.15)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags