Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ δυάδα: Γκολ στην ντερμπάρα της Δανίας για… εκδίκηση και σκορ στον Παναθηναϊκό!
| 2019-11-25 13:36:00

Σούπερ δυάδα: Γκολ στην ντερμπάρα της Δανίας για… εκδίκηση και σκορ στον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Σούπερ δυάδα: Γκολ στην ντερμπάρα της Δανίας για… εκδίκηση και σκορ στον Παναθηναϊκό!

Σε ευρωπαϊκή εβδομάδα μπήκαμε από σήμερα και όπως είναι λογικό, το κουπόνι της Δευτέρας είναι περιορισμένο, καθώς από αύριο θα γίνεται χαμός. 

Ξεχωρίσαμε πάντως μία δυάδα και με ελληνικό ενδιαφέρον.

[19.00] Παναθηναϊκός – Ηρακλής

Ξεκινάμε μπασκετικά και με την αναμέτρηση που ολοκληρώνει την όγδοη αγωνιστική ανάμεσα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τον 10ο της βαθμολογίας Ηρακλή. Οι Πράσινοι βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση μετά τα δύο διπλά σε Μπάγερν και Ζαλκγίρις, παίζοντας μάλιστα και πολύ ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα, ενώ όλοι… ζουν για την επιστροφή Ρικ Πιτίνο στον πάγκο την Πέμπτη το βράδυ κόντρα στην Μπασκόνια. Στην Ελλάδα πάντως δεν χαρίζονται, έχουν σκοράρει πάνω από 104 πόντους στα 4/5 τελευταία τους παιχνίδια (στο ένα είχαν 99!) και απόψε όλοι οι παίκτες θα θέλουν να δείξουν στον Αμερικανό κόουτς που έρχεται σε τι κατάσταση βρίσκονται. Ο Ηρακλής προέρχεται από τρεις σερί ήττες, με τελευταία αυτή από την ΑΕΚ εντός έδρας με 77-68 και παρότι γνωρίζει πως σήμερα θα χάσει, θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και με στόχο ό,τι καλύτερο. Θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν όσο μπορούν στο σκορ και θα βοηθήσουν να βγει εύκολα το over 161.5.

[20.00] Οντένσε – Μίτιλαντ

Στη Δανία η πέμπτη της βαθμολογίας Οντένσε που κυνηγάει τα πλέι οφ της Ευρώπης, αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Μίτιλαντ που είναι φαβορί και για το πρωτάθλημα, με τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά να είναι 15 βαθμοί. Η Οντένσε πάντως δεν φοβάται αφού είναι η μόνη ομάδα φέτος που έχει νικήσει τους πρωτοπόρους και μάλιστα εκτός έδρας με σκορ 1-0! Εντός έδρας έχουν ρεκόρ 5-1-2 και μετρούν τρεις σερί νίκες με 3-0, 3-1 και 2-1, έχουν σκοράρει στα 7/8 παιχνίδια που έχουν δώσει μπροστά στο κοινό τους και έξι από αυτά ήταν και goal-goal, προέρχονται από την ήττα με 4-3 στη Λίνγκμπι και μετρούν τρία σερί goal-goal. Ανάλογες επιδόσεις έχει βέβαια και η Μίτιλαντ, η οποία έχει σκοράρει και στα πέντε τελευταία παιχνίδια με τέσσερα εξ αυτών να είναι και goal-goal, ενώ εκτός έδρας τρέχει το εντυπωσιακό ρεκόρ 7-1-0! Μετράει τρία σερί διπλά, δύο εξ αυτών με goal-goal, ενώ απόψε θέλει και… εκδίκηση από την μοναδική ομάδα που την έχει νικήσει. Έχουν ένα μικρό προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο η Οντένσε έχει δυνατή έδρα και θα το παλέψει. Πάμε με τα γκολ!

Η δυάδα της Δευτέρας:

[19.00] Παναθηναϊκός – Ηρακλής: over 161.5. (1.50)
[20.00] Οντένσε – Μίτιλαντ: goal-goal (1.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags