Facebook Pixel Sportdog.gr | Black Friday στις αποδόσεις στο Λίβερπουλ-Νάπολι! Σκάνε σαν… βόμβα
| 2019-11-27 18:13:00

Black Friday στις αποδόσεις στο Λίβερπουλ-Νάπολι! Σκάνε σαν… βόμβα

Black Friday στις αποδόσεις στο Λίβερπουλ-Νάπολι! Σκάνε σαν… βόμβα

Έτσι πάμε ταμείο!

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και σήμερα στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νάπολι για το Champions League και εμείς εντοπίσαμε δύο εξαιρετικές αποδόσεις που απογειώνουν κάθε δελτίο και συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης.

Η Λίβερπουλ πάει τρένο στο πρωτάθλημα και όλα δείχνουν ότι δεν γίνεται να το χάσει με τίποτα. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση την Πρέμιερ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Στην Ευρώπη και στην τελευταία αναμέτρησή της με τη Γκενκ έπαιξε μαζεμένα και πήρες τη  νίκη με 2-1. Αν κερδίσει σήμερα τη Νάπολι σφραγίζει την πρόκρισή της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την 1η θέση του ομίλου.

Η Νάπολι δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα. πήρε την ισοπαλία με 1-1 στο Μιλάνο απέναντι στη Μίλαν και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση, στο -5 από την πρώτη τετράδα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο του ομίλου, Λίβερπουλ. Με δεδομένο ότι στο φινάλε υποδέχεται την Γκενκ θεωρητικά δεν απειλείται να χάσει την πρόκριση στους «16». Με νίκη στο «Ανφιλντ» την καθαρίζει από σήμερα και παράλληλα θα αγκαλιάσει την πρώτη θέση.

Περιμένουμε η Λίβερπουλ να καθαρίσει το παιχνίδι σήμερα και να πάρει την πρόκριση, αλλά η Νάπολι δεν θα πέσει αμαχητί.

[22:00] Λίβερπουλ – Νάπολι:

Εκτίμηση: 1 & GG (2.60)

Fun Bet: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών: 2-1, 3-1 ή 4-1 (3.85)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags