Facebook Pixel Sportdog.gr | H… βόμβα της ημέρας στα αστέρια – Διπλό σε απόδοση 2.45!
| 2019-11-27 19:44:00

H… βόμβα της ημέρας στα αστέρια – Διπλό σε απόδοση 2.45!

Sportdog Team
H… βόμβα της ημέρας στα αστέρια – Διπλό σε απόδοση 2.45!

Μία αναμέτρηση έχουμε ξεχωρίσει για τις… μπόμπες και είναι από το Champions League και την αναμέτρηση της Βαλένθια με την Τσέλσι.

Στον όγδοο όμιλο γίνεται χαμός για τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης, καθώς Άγιαξ – Τσέλσι και Βαλένθια έχουν από επτά βαθμούς, ενώ η Λιλ είναι τελευταία με έναν.

Η Βαλένθια μετά την ανατροπή και το 4-1 επί της Λιλ την προηγούμενη αγωνιστική παραμένει σε τροχιά πρόκρισης, ενώ η νίκη της στην πρεμιέρα στο Λονδίνο με 1-0 της δίνει και το προβάδισμα στην ισοβαθμία απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο. Έχει δεχθεί γκολ στα 3/4 παιχνίδια της στον όμιλο, δύο εξ αυτών ήταν και goal-goal, ενώ στη La Liga έχει σκοράρει για 12 σερί ματς, 10 εκ των οποίων ήταν και goal-goal.

Η Τσέλσι προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι της Premier League με τη Σίτι (2-1 εκτός έδρας με ανατροπή) και το απίστευτο 4-4 εντός με τον Άγιαξ για το Champions League, ματς στο οποίο βρέθηκε να χάνει 1-3! Το τελευταίο διάστημα πάντως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, παίρνει νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και έχει βελτιώσει αισθητά τα αμυντικά της προβλήματα. Θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση και μετράει ήδη δύο διπλά στον όμιλο, αφού πέρασε με 1-0 από τον Άγιαξ και 2-1 από τη Λιλ.

Το ματς είναι αρκετά περίεργο και λόγω των προβλημάτων που παρουσιάζουν και οι δύο ομάδες στην άμυνά τους, θα άξιζε να κυνηγήσουμε τα πολλά γκολ. Οι αποδόσεις όμως είναι χαμηλά και δεν αξίζουν. Λόγω φόρμας, ποιότητας και αφέλειας των Ισπανών λοιπόν ποντάρουμε στο διπλό και ως fun bet στο διπλό με γκολ!

[19.55] Βαλένθια – Τσέλσι

Εκτίμηση: 2 (2.05)

Fun Bet: 2 και over 1.5 (2.45)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags