Facebook Pixel Sportdog.gr | Η επιστροφή Πιτίνο και ψάχνοντας τα δύο τρίποντα στον… ανεβασμένο ΠΑΟ!
| 2019-11-28 16:21:00

Η επιστροφή Πιτίνο και ψάχνοντας τα δύο τρίποντα στον… ανεβασμένο ΠΑΟ!

Sportdog Team
Η επιστροφή Πιτίνο και ψάχνοντας τα δύο τρίποντα στον… ανεβασμένο ΠΑΟ!

Ξεχωριστό και πολύ σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό στη Euroleague κόντρα στην Μπασκόνια. 

Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στον πάγκο του Τριφυλλιού ως διάδοχός του Αργύρη Πεδουλάκη και εδώ και μέρες επικρατεί στις τάξεις της ομάδας και του κόσμου τρομερές ενθουσιασμός.

Ο Παναθηναϊκός πάντως ασχέτως της έλευσης του Αμερικανού κόουτς βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς μετά την… αυτοκτονία στο ΟΑΚΑ με την Άλμπα Βερολίνου, ακολούθησαν δύο μεγάλα διπλά σε Ζαλγκίρις (85-86) και Μόναχο (75-87) με τον Γιώργο Βόβορα να κάθεται στον πάγκο και να αποθεώνεται. Οι Πράσινοι έχουν ρεκόρ 6-4 και κυνηγούν την οκτάδα πλέον, βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν πετύχει για επτά διαδοχικά ευρωπαϊκά ματς 86 πόντους και πάνω, ενώ τη Δευτέρα κόντρα στον Ηρακλή για το πρωτάθλημα σταμάτησαν στο 130-81!

Η Μπασκόνια τρέχει ρεκόρ 5-5 στην Ευρωλίγκα και προέρχεται από δύο μεγάλες εντός έδρας νίκες κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ, οι οποίες έστω και προσωρινά άλλαξαν το κλίμα στην ομάδα. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς παραμένει στον πάγκο του, παρά τις φήμες για πιθανή αντικατάστασή του με τον Τσάβι Πασκουάλ. Τεράστια ωστόσο η απώλεια του Αργεντινού γκαρντ/φόργουορντ Γκαρίνο (6,7 πόντοι, 3,5 ριμπάουντ) ο οποίος θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν αφού υπέστη ρήξη χιαστών. Απόψε θα είναι το πρώτο ματς που θα λείπει και είναι πολύ πιθανό η απουσία τους να επηρεάσει την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει επιτέλους φέτος να εκμεταλλευτεί ξανά το ΟΑΚΑ, το οποίο σήμερα λόγω των δύο διπλών και της επιστροφής Πιτίνο αναμένεται να έχει πάρα πολύ κόσμο. Η… αύρα του Ρικ, η φόρμα των Πρασίνων και το σοκ με τον Γκαρίνο μας οδηγούν στον άσο με ένα μικρό χάντικαπ, ενώ αξίζει να κυνηγήσουμε ως fun bet και τα δύο εύστοχα τρίποντα του Νικ Καλάθη. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού είναι εκπληκτικός στα τελευταία ματς, είχε 5/7 τρίποντα στη Ζαλγκίρις και 2/4 στο Μόναχο και σίγουρα θα δοκιμάσει το χέρι του και απόψε. Αξίζει το ρίσκο.

[21.00] Παναθηναϊκός – Μπασκόνια

Εκτίμηση: 1 με χάντικαπ -4.5 Παναθηναϊκός (1.55)

Fun Bet: over 1.5 τρίποντα Καλάθης (1.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags