Facebook Pixel Sportdog.gr | Σπάει το σερί στην Bundesliga με εξαιρετική απόδοση!
| 2019-11-29 17:17:00

Σπάει το σερί στην Bundesliga με εξαιρετική απόδοση!

Sportdog Team
Σπάει το σερί στην Bundesliga με εξαιρετική απόδοση!

Παρασκευή χωρίς Γερμανία... δεν γίνεται.

Ξεκινάμε την ημέρα μας με πρωταθλήματα σήμερα και φυσικά την Μπουντεσλίγκα όπου μας προσφέρει μία αναμέτρηση που είναι άλλη από αυτή της Σάλκε με την Ούνιον Βερολίνου για την 13η αγωνιστική.

Η Σάλκε έφυγε νικήτρια με 2-1 από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης στην προηγούμενη αγωνιστική και έτσι συμπλήρωσε αήττητο πέντε επίσημων παιχνιδιών. Πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ. Στην έδρα της μετράει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και σίγουρα θα αντιδράσει για να σπάσει αυτό το κακό σερί.

Η Ούνιον Βερολίνου νίκησε στην έδρα της την Γκλάντμπαχ με 2-0 την περασμένη αγωνιστική και έφτασε σε τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής την βρήκε να αυξάνει στους έξι βαθμούς την απόσταση που τη χωρίζει από τη θέση των παιχνιδιών διαβάθμισης για την παραμονή. Εχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση, έχει βρει τρόπο ώστε να μειώσει τα λάθη στο αμυντικό μέρος.

Αξιόλογη η προσπάθεια που κάνει φέτος η Ούνιον, αλλά πιστεύουμε στον άσο των γηπεδούχων που για την ώρα έχουν ισχυρότερο κίνητρο.

[21:30] Σάλκε – Ούνιον Βερολίνου:

Εκτίμηση 1 (1.76)

 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags