Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση Σούπερ Λιγκ: Ο άσος-στήριγμα και η… μπόμπα στην ΑΕΚ
| 2019-11-30 12:16:00

Ανάλυση Σούπερ Λιγκ: Ο άσος-στήριγμα και η… μπόμπα στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Ανάλυση Σούπερ Λιγκ: Ο άσος-στήριγμα και η… μπόμπα στην ΑΕΚ

Η Σούπερ Λιγκ επιστρέφει σήμερα με την 12η αγωνιστική και στο πρόγραμμα υπάρχουν τρία πολύ δυνατά παιχνίδια. 

Ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΚ στην Κρήτη.

[17.15] Πανιώνιος – Παναιτωλικός

Τρομερό είναι πλέον το κλίμα στον Πανιώνιο, καθώς μπορεί να παραμένει τελευταίος στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς (ξεκίνησε με -6!), ωστόσο είναι τρία σερί ματς αήττητος και πλέον βρίσκεται σε απόσταση ενός πόντου από τον σημερινό του αντίπαλο. Έχει δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με 1-1 εντός κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό, ενώ ενδιάμεσα είχε πάρει το τεράστιο διπλό στην Ξάνθη. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Αγρινίου μπορεί να προέρχεται από το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Υπάρχει βελτίωση με τον Μάκη Χάβο, αλλά όχι τρίποντα και πλέον υπάρχει άγχος. Πριν την ισοπαλία με το Τριφύλλι είχε την ήττα με 3-2 στον Βόλο και το 1-1 με τον Αστέρα. Ο Πανιώνιος πάντως μπορεί να έχει ψυχολογία, ωστόσο παραμένει η ομάδα με το χειρότερο ρόστερ στην κατηγορία και εάν ο Παναιτωλικός δεν πάρει σήμερα θετικό αποτέλεσμα, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Περίεργο ματς, αποφεύγουμε το σημείο, ψάχνουμε έστω ένα γκολ των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση: Over 0.5 Παναιτωλικός (1.55)

[17.15] Λάρισα – ΝΠΣ Βόλος

Δύο σερί ήττες μετράει η Λάρισα, καθώς μετά το… σοκ και το 3-0 εντός από τη Λαμία ήρθε το 1-0 στην Τούμπα. Κόντρα στον ΠΑΟΚ παρότι έπαιξαν χωρίς τους Ουάρντα και Κάτσε στάθηκαν αξιοπρεπώς, ωστόσο πλέον η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος. Πριν τη Λαμία ήταν τρία ματς αήττητοι εντός με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ο Βόλος συνέχισε τις μετριότατες εμφανίσεις του και στην Τρίπολη, όπου έμεινε στο 0-0 αν και οι αντίπαλοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για παραπάνω από μισή ώρα. Ακόμα και στην τελευταία του εντός έδρας νίκη με τον Παναιτωλικό δεν ήταν καλός και εκμεταλλεύτηκε κυρίως τα λάθη των αντιπάλων του, ενώ εκτός έδρας δεν έχει νικήσει στις τελευταίες πέντε εξόδους του, όπου έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Καλύτερη ομάδα η ΑΕΛ, θέλει το ματς και θα το πάρει.

Εκτίμηση: 1 (1.80)

[19.30] ΟΦΗ – ΑΕΚ

Δύο σερί ήττες μετράει ο εξαιρετικός φέτος ΟΦΗ, ο οποίος μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-0, έχασε άδικα με γκολ στις καθυστερήσεις με 2-1 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Στο «Γεντί Κουλέ» πάντως είναι πολύ δυνατός με ρεκόρ 4-0-1 και οι 3/4 νίκες τους ήταν goal-goal και over 3.5. Επίσης, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του φέτος εκτός των ματς με ΠΑΟΚ και Βόλο και έχει δεχθεί γκολ στα 11/12! Έχει τρομερό επιθετικό ταλέντο, όμως αμυντικά υστερεί. Στην ΑΕΚ η κατάσταση είναι πολύ μπερδεμένη, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου θα κάτσε και σήμερα στον πάγκο, ωστόσο ουσιαστικά μετράει ώρες μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός του. Η Ένωση δεν πατάει καλά, προέρχεται από το 1-1 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ το οποίο ακολούθησε την απίστευτη ήττα με 3-2 από τον Παναθηναϊκό. Πολύ κακό το κλίμα εντός της ομάδας, όμως έχει παίκτες με ποιότητα και χαρακτήρα για να αντιδράσουν, ενώ στην Κρήτη έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια. Επιστρέφουν και λογικά παίζουν Λιβάγια, Βέρντε και Τσιγκρίνσκι. Περιμένω ανοικτό ματς και εάν μπει ένα γκολ νωρίς θα ξεφύγει. Και οι δύο μπορούν να βρουν ένα γκολ, ενώ αμυντικά έχουν προβλήματα. Αξίζει το ρίσκο στο over!

Εκτίμηση: goal-goal (1.80)
Fun Bet: over 2.5 (2.20)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags