Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάβει… φωτιές η Μπουντεσλίγκα: Τι αξίζει σε Μπάγερν, Ντόρτμουντ και ένας σούπερ άσος!
| 2019-11-30 15:47:00

Ανάβει… φωτιές η Μπουντεσλίγκα: Τι αξίζει σε Μπάγερν, Ντόρτμουντ και ένας σούπερ άσος!

Sportdog Team
Ανάβει… φωτιές η Μπουντεσλίγκα: Τι αξίζει σε Μπάγερν, Ντόρτμουντ και ένας σούπερ άσος!

Συνεχίζεται σήμερα η 13η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα με τρία παιχνίδια να έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας και φυσικά δίνουν πολύ καλές ευκαιρίες για ταμείο.

[16:30] Χέρτα Βερολίνου – Ντόρτμουντ

Η Χέρτα έρχεται από ήττα με 4-0 από την έδρα της Αουγκσμπουργκ στην προηγούμενη αγωνιστική. Έτσι υπέστη τέταρτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, έχει συμπληρώσει πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ την Τετάρτη που μας πέρασε η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον Αντε Κόβιτς από το πόστο του προπονητή. Η Ντόρτμουντ έρχεται από ισοπαλία με την Πάντερμπορν στην προηγούμενη αγωνιστική. Μάλιστα την Τρίτη στο Τσάμνπιονς Λιγκ ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 από την Μπαρτσελόνα για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων. Καλείται να αφήσει γρήγορα πίσω την βραδιά στη Βαρκελώνη και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Εκτίμηση: GG (1.53)

[16:30] Χόφενχαϊμ – Φορτoύνα Ντ.

Η Χόφενχαϊμ μας τρέλανε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 1-5 από τη Μάιντζ και έτσι ποχαιρέτισε το σερί πέντε νικών που είχε στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής την βρήκε σε σταθερή απόσταση πέντε βαθμών από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Φορτoύνα έρχεται και αυτή από ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στην προηγούμενη αγωνιστική χάνοντας έτσι το αήττητο τριών επίσημων παιχνιδιών, αλλά υπέστη ήττα από αυτές που είναι εντός προγράμματος.

Εκτίμηση: 1 (1.73)

[19:30] Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν

Η Μπάγερν έρχεται από εξαιρετικό παιχνίδι και νίκη με 4-0 επί της Φορτoύνα στην προηγούμενη αγωνιστική. Την περασμένη Τρίτη η Μπάγερν Μονάχου νίκησε εκτός έδρας με 6-0 τον Ερυθρό Αστέρα για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο. Μετά την αλλαγή προπονητή μόνο καλύτερη εμφανίζεται. Η Λεβερκούζεν υποδέχθηκε τη Φράιμπουργκ και ήρθε ισόπαλη με 1-1 εναντίον της την περασμένη αγωνιστική. Την προηγούμενη Τρίτη η Λέβερκουζεν νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τη Λοκομοτίβ Μόσχας για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και εξασφάλισε την τρίτη θέση του ομίλου και διατήρησε πιθανότητες για την δεύτερη.

Εκτίμηση: GG (1.62)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags