Facebook Pixel Sportdog.gr | Δύο άσοι που δύσκολα… σπάνε – Γιατί όχι δυάδα στο 2.70;
| 2019-12-03 13:09:00

Δύο άσοι που δύσκολα… σπάνε – Γιατί όχι δυάδα στο 2.70;

Sportdog Team
Δύο άσοι που δύσκολα… σπάνε – Γιατί όχι δυάδα στο 2.70;

Περιορισμένο και κάπως περίεργο το σημερινό κουπόνι, οπότε χρειάζεται προσοχή να αποφύγουμε τις παγίδες.

Η στήλη θα ασχοληθεί μόνο με το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας (που μας πλήρωσε χθες άσο σε απόδοση 2.65!!!) από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει δύο καλά παιχνίδια.

[22.00] Χάβρη – Λε Μαν

Στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -6 από την δυάδα που οδηγεί στην απευθείας άνοδο βρίσκεται η Χάβρη, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες, με τελευταία το 2-1 στη Ροντέζ. Δεν έχει ακόμα εκμεταλλευτεί όσο θα ήθελε την έδρα της, έχει ρεκόρ εντός 2-4-1, όμως είναι αήττητη για τρία σερί ματς. Η Λε Μαν είναι προτελευταία και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, εκτός έδρας είναι κάκιστη με ρεκόρ 1-1-5, προέρχεται από την εντός έδρας με 3-1 από τη Σατορού που επίσης παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Σαφώς καλύτερη ομάδα η Χάβρη, έχει την έδρα την ποιότητα και τη φόρμα να φτάσει σε μία άνετη νίκη.

[22.00] Λανς – Σαμπλί

Την ήττα με 2-0 γνώρισα η Λανς στη Βαλενσιέν την προηγούμενη αγωνιστική, παίζοντας βέβαια με εννιά παίκτες δύο κόκκινων σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Πριν από αυτό το ματς πάντως είχε τρεις σερί νίκες και έτρεχε αήττητο σερί 10 αγώνων, ενώ εντός έδρας μέχρι τώρα έχει ρεκόρ 5-1-1. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και είναι στο -2 από την κορυφή και στο +15 από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Σαμπλί δεν τα πηγαίνει καλά από την αρχή της σεζόν, προσπαθεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις μετά από 16 παιχνίδια και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Αζαξιό με 2-0. Έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ 3-1-3. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και παρά τις δύο απουσίες λόγω των αποβολών, η Λανς έχει την ποιότητα και την έδρα να πάρει το τρίποντο. Δεν θα πετάξουν ξανά βαθμούς!

Η δυάδα της Τρίτης:

[22.00] Χάβρη – Λε Μαν: 1 (1.60)
[22.00] Λανς – Σαμπλί: 1 (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags