Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψάχνοντας ένα γκολ στο ματς του Παναθηναϊκού για να πληρωθούμε σε απόδοση 2.65!
| 2019-12-05 18:42:00

Ψάχνοντας ένα γκολ στο ματς του Παναθηναϊκού για να πληρωθούμε σε απόδοση 2.65!

Sportdog Team
Ψάχνοντας ένα γκολ στο ματς του Παναθηναϊκού για να πληρωθούμε σε απόδοση 2.65!

Ένα παιχνίδι έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θέλει μεγάλη προσοχή.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν φιλοξενεί το βράδυ της Πέμπτης (19:30) την Παναχαϊκή στην ρεβάνς του 3-1 υπέρ του στην Πάτρα. Το «Τριφύλλι» έχει ως στόχο το Κύπελλο, ωστόσο απόψε το ματς θεωρείται εύκολο στο παγωμένο ΟΑΚΑ και θα γίνει εκτενές ροτέισον. Οι Πράσινοι πάντως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά το 0-0 στον Παναιτωλικό ήρθε την Κυριακή η νίκη με 1-0 εντός με τον Αστέρα Τρίπολης, με κάκιστη όμως εμφάνιση.

Η αποστολή των Πρασίνων έβγαλε ειδήσεις, καθώς ο Γιώργος Δώνης δεν συμπεριέλαβε ούτε σε αυτό το παιχνίδι τον Γιοάν Μολό και ο Γάλλος εξτρέμ θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένος». Από κει και πέρα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές αλλά και ο Φάουστο Τιένθα που εκτός απροόπτου θα πάρει χρόνο συμμετοχής, είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή. Μέσα είναι και ο Μπεκ που μετά από καιρό είναι διαθέσιμος. Ο ΠΑΟ αναμένεται να παίξει με πολλούς νεαρούς στην 11αδα του, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Ζαχίντ – Ινσούα, ενώ ανάσες θα πάρουν οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Μακέντα, Γιόχανσον, Πούγγουρας και Δώνης.

Η Παναχαϊκή μπορεί να μην έχει πολλές ελπίδες, ωστόσο θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να χτυπήσει το παιχνίδι και δύσκολα θα γίνουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι Πατρινοί αντιμετωπίζουν το ματς ως ένα πολύ δυνατό τεστ για τη συνέχεια, καθώς ο στόχος τους φέτος είναι η άνοδος και η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Αυτή τη στιγμή είναι τρίτοι στη Σούπερ Λιγκ, ωστόσο την Κυριακή γνώρισαν την πρώτη ήττα της σεζόν χάνοντας με 2-1 από τον Εργοτέλη, σε ένα ματς όπου δεν ήταν καλοί. Έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια, ενώ στο πρωτάθλημα 4/7 ήταν και goal-goal όπως φυσικά και το πρώτο ματς με το Τριφύλλι.

Το παιχνίδι θα έχει χαλαρό ρυθμό λόγω του σκορ στην πρώτη συνάντηση, ωστόσο οι παίκτες που θα πάρουν ευκαιρίες από τον Γιώργο Δώνη για τον Παναθηναϊκό ψάχνουν την ευκαιρία και απαντήσεις, ενώ οι Πατρινοί προφανώς και θέλουν να ξεχωρίσουν απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Περιμένω ανοιχτό ματς με γκολ, ενώ λόγω των πολλών αλλαγών στην άμυνα των Πρασίνων θα ρίσκαρα να κυνηγήσω και το έστω ένα γκολ της Παναχαϊκής που πληρώνει πολύ καλά.

[19.30] Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή

Εκτίμηση: over 2.5 (1.50) ή Over 0.5 Παναχαϊκή (2.65)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags