Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Χ2 στην Ατλέτικο σε απόδοση που αξίζει να ποντάρουμε!
| 2019-12-06 18:30:00

Το Χ2 στην Ατλέτικο σε απόδοση που αξίζει να ποντάρουμε!

Sportdog Team
Το Χ2 στην Ατλέτικο σε απόδοση που αξίζει να ποντάρουμε!

Με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανοίγει την αυλαία της απόψε η 15η αγωνιστική της La Liga.

Η 13η της βαθμολογίας Βιγιαρεάλ (18π.) υποδέχεται την έκτη Ατλέτικο Μαδρίτης (25π.) με τις δύο ομάδες να θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας.

Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε και από τη Βαλένθια με 2-1 εντός έδρας και πλέον έφτασε τις τρεις σερί ήττες, ενώ αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές με ρεκόρ 0-1-4! Το «κίτρινο υποβρύχιο» βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και παρότι βρίσκει δίχτυα, δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και το πληρώνει σε κάθε ματς.

Η Ατλέτικο από την πλευρά της προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα με 1-0, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει ακόμα ένα φανταστικό γκολ στο 86’ και να… κλέβει το ματς. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε στάθηκε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε ευκαιρίες αλλά και πάλι δεν σκόραρε εύκολα, ενώ στο δεύτερο μένοντας από δυνάμεις αποφάσισε να παίξει για την ισοπαλία. Δεν υπολογίσει όμως στον Αργεντινό και έχασε για ακόμα μία φορά. Απόψε θέλει πάντως να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς πριν την Μπαρτσελόνα έτρεχε αήττητο σερί 10 αγωνιστικών με επτά ισοπαλίες και τρεις νίκες. Και φέτος στηρίζει στην άμυνά της, ειδικά εκτός έδρας και δεν είναι τυχαίο πως 13/15 φετινά της παιχνίδια ήταν Under 2.5!

Η Βιγιαρεάλ θα ψάξει το γκολ, όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η Ατλέτικο έχει τον πρώτο λόγο. Θα προσπαθήσει να κλέψει το ματς στο… μισό μηδέν, όμως και αυτή δέχεται γκολ συνέχεια στα τελευταία της ματς. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, αλλά θα πάρουμε και την κάλυψη της ισοπαλίας μαζί με λίγα γκολ, όπως συνηθίζει άλλωστε η ομάδα του Σιμεόνε.

[22.00] Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Εκτίμηση: X2 και under 3.5 (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags