Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάλλον έγινε λάθος: Δεν γίνεται να έχει τέτοια αποδοσάρα η Γιούβε!
| 2019-12-07 17:23:00

Μάλλον έγινε λάθος: Δεν γίνεται να έχει τέτοια αποδοσάρα η Γιούβε!

Sportdog Team
Μάλλον έγινε λάθος: Δεν γίνεται να έχει τέτοια αποδοσάρα η Γιούβε!

Άφωνοι έχουμε μείνει σήμερα με την Serie A που έχει να δώσει δύο πολύ καλά σημεία με αυτό της Γιουβέντους να είναι ότι πιο δελεαστικό έχουμε συναντήσει φέτος.

[19:00] Ουντινέζε – Νάπολι

Η Ουντινέζε ξύπνησε στην προηγούμενη αγωνιστική και κατάφερε να κερδίσει με 4-0 την Μπολόνια μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε και έτσι πήρε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα είναι χαμηλά, καθώς βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας. Η Νάπολι έχει συμπλήρωσε οκτώ σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη με το 1-2 από την Μπολόνια. Εξαλλος με τους παίκτες του ο Κάρλο Αντσελότι, αποφάσισε την απομόνωση της ομάδας μέχρι τον μεσοβδόμαδο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γκενκ, ενώ παράλληλα επέβαλλε καθημερινά διπλές προπονήσεις.

Εκτίμηση: 2 (1.70)

[21:45] Λάτσιο – Γιουβέντους

Η Λάτσιο πέτυχε έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα το άνετο εντός έδρας 3-0 επί της Ουντινέζε. Βρίσκεται σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιμόμπιλε έχει φτάσει στα 17 γκολ σε 14 αγωνιστικές. Την Πέμπτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με λίγες ελπίδες για πρόκριση. Η Γιουβέντους τόσο καιρό παίζει πολύ μέτρια και μία γκέλα σαν αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν αναμενόμενη. Διατήρησε το αήττητο με το εντός έδρας 2-2 με τη Σασσουόλο, αλλά υποχώρησε στη δεύτερη θέση. Πρόβλημα το ντεφορμάρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει μόλις δύο γκολ ενεργητικό μετά τις 19 Οκτωβρίου και αυτά με πέναλτι. Μεσοβδόμαδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λεβερκούζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ίδια, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Εκτίμηση: 2 (2.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags