Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι παίζουμε στον Παναθηναϊκό και τρεις προτάσεις με αποδόσεις πάνω από 2.00!
| 2019-12-08 10:31:00

Τι παίζουμε στον Παναθηναϊκό και τρεις προτάσεις με αποδόσεις πάνω από 2.00!

Sportdog Team
Τι παίζουμε στον Παναθηναϊκό και τρεις προτάσεις με αποδόσεις πάνω από 2.00!

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

[15.00] Λαμία – ΟΦΗ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Λαμία, η οποία μετά την έλευση του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία… πετάει. Έχει ξεκολλήσει πλέον από τον πάτο της βαθμολογίας, είναι 10η με 14 βαθμούς, ενώ μετράει και τέσσερα ματς αήττητη. Προέρχεται από το 1-1 στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ. Ο ΟΦΗ από την πλευρά τους επίσης βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το προηγούμενο Σάββατο επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ». Εκτός έδρας ωστόσο έχει προβλήματα τρέχει ρεκόρ 1-1-4, όμως παρόλα αυτά είναι στην τρίτη θέση, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως έχει σκοράρει στα 10/12 φετινά του παιχνίδια, ενώ 8/10 ήταν και goal-goal! Θα αποφύγουμε λοιπόν το σημείο και θα ποντάρουμε στα γκολ και στη φόρμα των δύο ομάδων.

Εκτίμηση: goal-goal (2.00)

[17.15] Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα

Σε αλλαγή προπονητή προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης την Τετάρτη, καθώς λίγες ώρες μετά την περιπετειώδη πρόκριση στο Κύπελλο στην παράταση κόντρα στον Πλατανιά, ανακοινώθηκε η απόλυση του Χιμένεθ και η πρόσληψη του Ράσταβατς που μέχρι πρότινος ήταν στην Ξάνθη. Δεν προλαβαίνει λοιπόν να αλλάξει πολλά στους Αρκάδες, που βρίσκονται τρίτοι από το τέλος με 11 βαθμούς, όμως ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα πλέον και τη δυναμική των αντιπάλων του. Εντός έδρας ο Αστέρας έχει ρεκόρ 2-1-2, προέρχεται από την ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και δύο σερί ματς που δεν σκόραρε. Πριν από αυτά πάντως είχε βρει γκολ σε εννιά διαδοχικά παιχνίδια, ενώ 8/9 ήταν και goal-goal. Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΛ πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς την Τετάρτη αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Καλαμάτα αφού παίζοντας με βασικούς δεν κατάφερε να γυρίσει το 3-0 του πρώτου αγώνα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την αγχωτική νίκη με ανατροπή με 2-1 κόντρα στον Βόλο, ενώ εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-2-2 και 4/6 ήταν goal-goal. Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και έχουν προβλήματα στην άμυνα. Πηγαίνουμε στα γκολ, αν και λόγω Ράσταβατς έχουν ένα μικρό προβάδισμα οι γηπεδούχοι.

Εκτίμηση: goal-goal (2.20)

[19.30] Ατρόμητος – Άρης

Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε πριν δύο 24ωρα την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου και σήμερα θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα στον πάγκο της οποίας κάθονταν στην αρχή της σεζόν! Οι Περιστεριώτες προέρχονται από την ήττα με 1-0 και κακή εμφάνιση στην Ξάνθη, ωστόσο εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-2 και έχει σκοράρει από δύο γκολ και πάνω σε όλα τα παιχνίδια του, πλην από αυτό με τον Παναθηναϊκό που έχασε 1-0. Οι «Κίτρινοι» προέρχονται από γκέλα, καθώς έμειναν στο 1-1 εντός με τη Λαμία και… καίγονται για νίκη. Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 1-3-1, προέρχονται από τέσσερα σερί goal-goal, ενώ έχουν σκοράρει φέτος στα 11/12 παιχνίδια τους. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στα γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal (2.00)

[19.30] ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός

Οι Βολιώτες προέρχονται από την ήττα με ανατροπή και σκορ 2-1 στη Λάρισα, ενώ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους έχουν μία νίκη, μία ισοπαλία και έξι ήττες. Δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ήδη υπάρχει έντονη φημολογία για αλλαγή προπονητή. Το σημερινό ματς θεωρείται πολύ σημαντικό για τον Χουάν Φεράντο, ο οποίος παίζει την καρέκλα του. Ο Παναθηναϊκός μεσοβδόμαδα παίζοντας με πολλές αλλαγές νίκησε 2-0 την Παναχαϊκή στο Κύπελλο, ενώ την προηγούμενη Κυριακή επέστρεψε στις νίκες και στο πρωτάθλημα όπου με κάκιστη εμφάνιση νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης. Μεγάλη η απουσία του τιμωρημένου Κουτρουμπή, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης έχει ξεκουράσει την ενδεκάδα του και θα παρουσιάσει μία φρέσκια ομάδα. Θα πάει σε χαμηλό τέμπο το ματς και οι Πράσινοι θα ψάξουν ένα γκολ απέναντι στην προβληματική άμυνα των γηπεδούχων για να… κλέψουν το διπλό.

Εκτίμηση: Χ2 και Under 3.5 (1.55)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags