Facebook Pixel Sportdog.gr | Premier League: Το Χ2 στη Λέστερ που αξίζει και τα πολλά γκολ σε όλη την Αγγλία
| 2019-12-08 12:09:00

Premier League: Το Χ2 στη Λέστερ που αξίζει και τα πολλά γκολ σε όλη την Αγγλία

Sportdog Team
Premier League: Το Χ2 στη Λέστερ που αξίζει και τα πολλά γκολ σε όλη την Αγγλία

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται την Κυριακή η 16η αγωνιστική της Premier League.

[16.00] Νόριτς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Νόριτς, η οποία προσπαθεί να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια της και προέρχεται από την ήττα με 2-1 στη Σαουθάμπτον. Έχει σκοράρει για τρία ματς σερί, ενώ εντός έδρας έχει δεχθεί γκολ και στα επτά παιχνίδια της, ενώ 6/7 ήταν και goal-goal. Ανάλογες επιδόσεις έχει όμως και η Σέφιλντ, η οποία βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Νιουκάστλ. Έχει δεχθεί γκολ στα 5/6 τελευταία της παιχνίδια, ενώ τέσσερα εξ αυτών ήταν και goal-goal. Αποφεύγουμε το σημείο, ποντάρουμε στα γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal (1.65)

[16.00] Άστον Βίλα – Λέστερ

Στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Βίλα, η οποία προέρχεται από την ήττα με 2-1 στην Τσέλσι. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-2-2, προέρχεται από 10 σερί over 2.5, ενώ 8/10 ήταν και goal-goal. Η Λέστερ από την πλευρά της κατάφερε να νικήσει δύσκολα 2-0 εντός και τη Γουότφορντ, μετράει πλέον επτά σερί νίκες και είναι στο -11 από τη Λίβερπουλ. Είναι σε καλή κατάσταση οι «αλεπούδες» βρίσκουν γκολ και αμυντικά περιορίζουν τους κινδύνους, μπορούν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς.

Εκτίμηση: Χ2 και over 1.5 (1.50)

[16.00] Νιουκάστλ – Σαουθάμπτον

Μία τεράστια νίκη με 2-0 στην έδρα της Σέφιλντ πανηγύρισε μεσοβδόμαδα η Νιουκάστλ, η οποία ξεκόλλησε επιτέλους από τις τελευταίες θέσεις και πλέον βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Πολύ καλό το κλίμα στα αποδυτήρια, προέρχονται από δύο συνεχόμενα καλά αποτελέσματα καθώς είχε προηγηθεί το 2-2 με τη Σίτι, Εντός έδρας έχουν σκοράρει στα 6/7 παιχνίδια τους, ενώ προέρχονται από τρία σερί goal-goal. Ανάλογες επιδόσεις έχει όμως και η Σαουθάμπτον η οποία με τις δύο συνεχόμενες νίκες εντός κόντρα στις επίσης τελευταίες Νόριτς και Γουότφορντ με 2-1 κατάφερε να βγει έστω και οριακά από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει τέσσερα σερί goal-goal, ενώ goal-goal ήταν και τα 9/10 τελευταία τους παιχνίδια. Αποφεύγουμε το σημείο και κυνηγάμε και εδώ τα γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal (1.75)

[18.30] Μπράιτον – Γουλβς

Η Μπράιτον είναι λίγο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-2-2, ενώ προέρχεται από την τεράστια νίκη το βράδυ της Πέμπτης με 2-1 στην Άρσεναλ. Μετράνε δύο σερί goal-goal και 5/7 τελευταία τους παιχνίδια. Η Γουλβς με τη νίκη της με 2-0 εντός με τη Γουέστ Χαμ μπήκε στην πρώτη πεντάδα και συμπλήρωσε 10 ματς αήττητη. Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της, ενώ 12/16 ήταν και goal-goal. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι, με καλό ρυθμό, φάσεις και γκολ εκατέρωθεν.

Εκτίμηση: goal-goal (1.85)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags