Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυάδα «φωτιά» στη Γερμανία με φαβορί και ποντάρισμα στα γκολ
| 2019-12-08 14:21:00

Δυάδα «φωτιά» στη Γερμανία με φαβορί και ποντάρισμα στα γκολ

Sportdog Team
Δυάδα «φωτιά» στη Γερμανία με φαβορί και ποντάρισμα στα γκολ

Ολοκληρώνεται σήμερα η 14η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα με μία δυάδα να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να μας στείλει ταμείο μετά το απόλυτο που είχαμε χθες.

[16:30] Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία

Η Ουνιόν Βερολίνου έχασε με 2-1 από την Σάλκε στην προηγούμενη αγωνιστική και έτσι έσπασε το αήττητο τριών παιχνιδιών και ισάριθμων νικών που είχε στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής και πλέον βρίσκεται 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Κολωνία έφερε ισοπαλία με την Αουγκσμπουργκ στην έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική και τερμάτισε το σερί πέντε ηττών που είχε στα επίσημα παιχνίδια της, αλλά συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια δίχως νίκη στο πρωτάθλημα.

[19:00] Βέρντερ Βρέμης – Πάντερμπορν

Η Βέρντερ αποχώρησε νικήτρια με 3-2 από το Βόλφσμπουργκ στην προηγούμενη αγωνιστική και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από οκτώ παιχνίδια και το τέλος της αγωνιστικής την βρήκε να αποκτά «αέρα» τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Η Πάντερμπορν ηττήθηκε με 3-2 από τη Λειψία την περασμένη αγωνιστική και έτσι συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη στο πρωτάθλημα παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δυάδα:

Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία: GG (1.65)

Βέρντερ Βρέμης – Πάντερμπορν: 1 (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags