Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχει τέλος η… κατηφόρα για την Άρσεναλ; Η βασική μας πρόταση και το ρίσκο στο 3.10!
| 2019-12-09 14:56:00

Έχει τέλος η… κατηφόρα για την Άρσεναλ; Η βασική μας πρόταση και το ρίσκο στο 3.10!

Sportdog Team
Έχει τέλος η… κατηφόρα για την Άρσεναλ; Η βασική μας πρόταση και το ρίσκο στο 3.10!

Με το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ και την Άρσεναλ ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Premier League.

Η Γουέστ Χαμ δεν πηγαίνει καθόλου καλά στη φετινή σεζόν, έχει μαζέψει βαθμούς και βρίσκεται στο +1 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ προέρχεται από την ήττα με 2-0 στη Γουλβς. Έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και δύο νίκες στα τελευταία 10, έχοντας νικήσει μόνο τη Γιουνάιτεντ εντός και την Τσέλσι εκτός! Προφανώς λοιπόν και τη βολεύει να παίζει στην κόντρα, εντός έδρας έχει ρεκόρ 2-1-4 και μετράει τέσσερα σερί goal-goal μπροστά στο κοινό της, ενώ έχει τραγική άμυνα έχοντας δεχθεί 18 γκολ στα τελευταία εννιά παιχνίδια της.

Η Άρσεναλ βέβαια πηγαίνει ακόμα χειρότερα φέτος, καθώς δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι ούτε μετά την αποχώρηση του Έμερι. Με τον Λιούμπεργκ στον πάγκο στα δύο τελευταία της παιχνίδι συνεχίζει να… παραπαίει, καθώς μετά το 2-2 με τη Νόριτς εκτός, ήρθε η ήττα-σοκ εντός έδρας από την Μπράιτον την περασμένη Πέμπτη με 1-2! Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ βαρύ, έχουν συμπληρώσει επτά ματς χωρίς νίκη, ενώ εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 1-3-3. Βάζουν και δέχονται γκολ εύκολα, έχουν τρία σερί goal-goal και over 2.5, έχουν δεχθεί γκολ και στα επτά τελευταία τους παιχνίδια πέντε εκ των οποίων ήταν και goal-goal, ενώ έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται στα 6/7 ματς που έχουν δώσει εκτός έδρας.

Η πρώτη μας λοιπόν επιλογή είναι το goal-goal και Over 2.5, καθώς και οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ, ενώ ως fun (KAI MONO) θα κυνηγούσα και το διπλό της Άρσεναλ με γκολ…

Εκτίμηση: goal-goal και over 2.5 (1.60)

Fun Bet: goal-goal και 2 (3.10)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags