Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… μπόμπα της ημέρας στο Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ σε απόδοση 2.05!
| 2019-12-10 12:23:00

Η… μπόμπα της ημέρας στο Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ σε απόδοση 2.05!

Sportdog Team
Η… μπόμπα της ημέρας στο Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ σε απόδοση 2.05!

Ένα ματσάκι αλλά με δυνατή απόδοση έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα του Champions League, όπου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Θα ασχοληθούμε με τον πέμπτο όμιλο και την αναμέτρηση της Σάλτσμπουργκ κόντρα στη Λίβερπουλ όπου οι δύο ομάδες θα τα παίξουν όλα για όλα. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας είναι οι Άγγλοι με 10 βαθμούς, δεύτερη η Νάπολι με εννιά, Τρίτη η Σάλτσμπουργκ με επτά και τελευταία η Γκενκ με έναν.

Η Σάλτσμπουργκ λοιπόν μόνο αδιάφορη δεν είναι στο σημερινό παιχνίδι, καθώς σε περίπτωση που πάρει τη νίκη απόψε θα πανηγυρίσει και μία ιστορική πρόκριση, αφήνοντας εκτός τους «κόκκινους» (λογικά η Νάπολι δεν θα έχει πρόβλημα με τη Γκενκ). Μέχρι στιγμής οι Αυστριακοί εντός έδρας έχουν μία νίκη (6-2 με τη Γκενκ) και μία ήττα (2-3 από τη Νάπολι), προέρχονται από το 4-1 στη Γκενκ, ενώ στο ματς του Άνφιλντ είχαν σταθεί πολύ καλά και είχαν χάσει δύσκολα με 4-3.

Η Λίβερπουλ από την πλευρά της μπορεί να πηγαίνει… τραίνο στην Αγγλία, όπου είναι πρώτη και αήττητη και πλέον αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο κινδυνεύει απόψε με ιστορικό «στραπάτσο» εάν αποκλειστεί. Οι «κόκκινοι» θα μπορούσαν να είχαν ξεμπερδέψει από την προηγούμενη αγωνιστική, όταν έμειναν εντός έδρας στο 1-1 με τη Νάπολι, ενώ εκτός μέχρι τώρα έχουν μία ήττα (2-0 στη Νάπολι) και μία νίκη (1-4 στη Γκενκ). Τους βολεύει σαφώς και η ισοπαλία, αφού θα πάρουν την πρόκριση, όμως θα απωλέσουν την πρωτιά.

Η Λίβερπουλ βολεύεται με δύο αποτελέσματα, ωστόσο δεν είναι ομάδα που θα παίξει αμυντικά για να κρατήσει την ισοπαλία ή το οποιοδήποτε σκορ τη βολεύει. Η Σάλτσμπουργκ παίζει επιθετικά και καλά στην έδρα της, έχει ψυχολογία και θα κατέβει χωρίς άγχος αφού κυνηγάει ένα… θαύμα. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ.

[19.55] Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ

Εκτίμηση: goal-goal και over 3.5 (2.05)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags