Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυάδα με πολλά γκολ στο Champions League – Ταμείο… χωρίς άγχος!
| 2019-12-10 14:48:00

Δυάδα με πολλά γκολ στο Champions League – Ταμείο… χωρίς άγχος!

Sportdog Team
Δυάδα με πολλά γκολ στο Champions League – Ταμείο… χωρίς άγχος!

Δύο παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα.

Φυσικά, θα ασχοληθούμε με τις αναμετρήσεις από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και θα ποντάρουμε στα γκολ.

[22.00] Μπενφίκα – Ζενίτ

Στον έβδομο όμιλο παραμένουν όλες οι θέσεις ανοικτές, καθώς η Λειψία είναι πρώτη με 10 βαθμούς, ακολουθούν Ζενίτ και Λυόν με επτά, ενώ τέσσερις έχει η Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι μετά το 2-2 στη Γερμανία (από 0-2) δεν έχουν πλέον ελπίδες να συνεχίσουν στη διοργάνωση, ωστόσο για να προκριθούν στο Europa League θέλουν δική τους νίκη με τρία γκολ διαφορά ή νίκη δική τους απλή και ήττα της Λυόν στο εντός έδρας ματς με τη Λειψία. Οι Πορτογάλοι δεν ήταν καθόλου καλοί στη φετινή διοργάνωση, είχαν πολλά αμυντικά προβλήματα και μόνο τυχαίο δεν είναι πως μετρούν πέντε σερί goal-goal και Over 2.5, ενώ 3/5 ματς ήταν και Over 3.5! Η Ζενίτ από την πλευρά της θέλει βαθμό ή βαθμούς απόψε για να κλειδώσει την πρόκριση, ωστόσο εκτός έδρας έχει προβλήματα και μετράει μέχρι στιγμής μία νίκη και μία ισοπαλία, ωστόσο και τα δύο ήταν goal-goal! Θα αποφύγουμε λοιπόν το σημείο και θα ποντάρουμε στη… σταθερότητα της Μπενφίκα για πολλά γκολ. Ειδικά σήμερα δεν υπάρχει λόγος να μείνουν πίσω!

[22.00] Άγιαξ – Βαλένθια

Ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα και στον όγδοο όμιλο, όπου ο Άγιαξ είναι πρώτος με 10 βαθμούς, Βαλένθια και Τσέλσι ακολουθούν με οκτώ, ενώ έναν έχει η αδιάφορη Λιλ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας απόψε τους Άγγλους. Με δεδομένο λοιπόν πως η Τσέλσι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο, οι άλλοι δύο θα… σκοτωθούν για μία θέση. Ο Άγιαξ βολεύεται και με ισοπαλία, ενώ οι Ισπανοί θέλουν μόνο νίκη. Ο Αίαντας έχει σκοράρει σε όλα του τα παιχνίδια από δύο γκολ και πάνω, με εξαίρεση την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι με 1-0, ενώ προέρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Λιλ. Σημαντικές οι απουσίες των Προμές και Νέρες, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι φανερό (και στο πρωτάθλημα) πως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Η Βαλένθια από την πλευρά της παρότι είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο 0-3 από τους Ολλανδούς, είναι απόψε μέσα στο κόλπο της πρόκρισης, καθώς καθάρισε με δύο νίκες της Λιλ, ενώ πήρε το 2-2 σε μία ματσάρα εντός με την Τσέλσι. Στο πρωτάθλημα την Κυριακή νίκησε 4-2 εκτός της Λεβάντε αν και βρέθηκε να χάνει 2-0, ωστόσο για σήμερα έχει σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές. Ο Άγιαξ λόγω έδρας έχει ένα μικρό προβάδισμα, όμως οι αποδόσεις δεν πείθουν και για αυτό θα πάμε στο goal-goal, σημείο που εμφανίζουν πολύ συχνά φέτος και οι δύο ομάδες.

Η δυάδα της Τρίτης:

[22.00] Μπενφίκα – Ζενίτ: goal-goal (1.60)
[22.00] Άγιαξ – Βαλένθια: goal-goal (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags