Facebook Pixel Sportdog.gr | "Μάχη" για την πρόκριση στους 16 – Πληρώνουν αυτοί που "καίγονται" για νίκη!
| 2019-12-11 19:27:00

"Μάχη" για την πρόκριση στους 16 – Πληρώνουν αυτοί που "καίγονται" για νίκη!

Sportdog Team
"Μάχη" για την πρόκριση στους 16 – Πληρώνουν αυτοί που "καίγονται" για νίκη!

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο επιλογές να μας δίνουν ευκαιρίες για ποντάρισμα και νέα ταμεία.

[22:00] Ατλέτικο M. – Λοκομοτίβ Μόσχας

Η Ατλέτικο μετά την ισοπαλία της με τη Βιγιαρεάλ στο πρόσφατο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, συμπλήρωσε 300 λεπτά χωρίς γκολ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ προκρίνεται σίγουρα με νίκη , καθώς έμπλεξε από το… πουθενά σε σενάρια μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στον όμιλο, από Μπάγερ Λεβερκούζεν και Γιουβέντους. Η Λοκομοτίβ διασύρθηκε με 4-0 στην έδρα της Αρσεναλ Τούλα, δεχόμενη όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Η Λοκομοτίβ είναι σίγουρα τέταρτη στον όμιλο του τσάμπιονς Λιγκ, ό,τι κι αν συμβεί στα δύο ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

Εκτίμηση: 1 & Under 3.5 (1.87)

[22:00] Λεβερκούζεν – Γιουβέντους

Η Λεβερκούζεν υποδέχθηκε τη Σάλκε και τη νίκησε με 2-1 την περασμένη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, έτσι συμπλήρωσε έξι επίσημα παιχνίδια χωρίς ήττα (3-1-0 στο πρωτάθλημα) και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σε σταθερή απόσταση έξι βαθμών από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ. Απόψε πρέπει να νικήσει τη Γιουβέντους και η Ατλέτικο Μαδρίτης να μη νικήσει τη Λοκομοτίβ Μόσχας προκειμένου να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Η Γιούβε έρχεται από ήττα το Σάββατο από τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο». Στο Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου με το εντός έδρας 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εκτίμηση: GG (1.57)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags